Sport

Küzdősport: Gémes "Szuper" Levente hihetetlen bravúrja

Küzdősport: Gémes "Szuper" Levente hihetetlen bravúrja

2017. június 1., csütörtök
Küzdősport: Gémes "Szuper" Levente hihetetlen bravúrja
gemes_levente_ju_jitsu

Dunakeszin rendezték a Nyílt Sport Ju-Jitsu Bajnokságot, ahogy a szegedi Gémes Levente három súlycsoportban is elindult.

gemes_levente_ju_jitsu2

Múlt vasárnap Dunakeszin rendezték a Nyílt Sport Ju-Jitsu Bajnokságot 110 versenyző részvételével. A szegedi ju-jitsu versenyzők mind a két küzdelmi számban elindultak, Gémes Levente három súlycsoportban is. Eredetileg hat versenyző nevezett Szegedről, de két sportoló az utolsó pillanatban komoly indokkal visszamondta indulását. Levi azért, hogy a szervezőknek ne kelljen új sorsolást készíteni elvállalta, hogy klubtársai súlycsoportjaiban is elindul. A 40 kilogrammos 12 éves szegedi tanuló így elindult a 45 és az 50 kilogrammos súlycsoportokban is. Összesen tizennégy küzdelmet vívott és a legtöbbet idő előtt befejezte. A jelentős számú néző és szakember tátott szájjal figyelte, ahogy a fiatal tehetség egyik pástról a másikra futott és minden ellenfelét könnyedén legyőzte. Következő versenyt a szegedi egyesület rendezi Domaszéken szeptember 30-án, amelyre szeretettel várják a szegedi küzdősport rajongókat.

Eredmények

Fighting System

I. Gémes Levente, Rusz Regő, Demeter Donát II. Varga Csanád

Newaza

I. Gémes Levente, Rusz Regő, Demeter Donát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.