Küzdősport: Gémes “Szuper” Levente hihetetlen bravúrja

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gemes_levente_ju_jitsu

Dunakeszin rendezték a Nyílt Sport Ju-Jitsu Bajnokságot, ahogy a szegedi Gémes Levente három súlycsoportban is elindult.

gemes_levente_ju_jitsu2

Múlt vasárnap Dunakeszin rendezték a Nyílt Sport Ju-Jitsu Bajnokságot 110 versenyző részvételével. A szegedi ju-jitsu versenyzők mind a két küzdelmi számban elindultak, Gémes Levente három súlycsoportban is. Eredetileg hat versenyző nevezett Szegedről, de két sportoló az utolsó pillanatban komoly indokkal visszamondta indulását. Levi azért, hogy a szervezőknek ne kelljen új sorsolást készíteni elvállalta, hogy klubtársai súlycsoportjaiban is elindul. A 40 kilogrammos 12 éves szegedi tanuló így elindult a 45 és az 50 kilogrammos súlycsoportokban is. Összesen tizennégy küzdelmet vívott és a legtöbbet idő előtt befejezte. A jelentős számú néző és szakember tátott szájjal figyelte, ahogy a fiatal tehetség egyik pástról a másikra futott és minden ellenfelét könnyedén legyőzte. Következő versenyt a szegedi egyesület rendezi Domaszéken szeptember 30-án, amelyre szeretettel várják a szegedi küzdősport rajongókat.

Eredmények

Fighting System
I. Gémes Levente, Rusz Regő, Demeter Donát
II. Varga Csanád

Newaza
I. Gémes Levente, Rusz Regő, Demeter Donát

Előző sztori

Botka László: az MSZP választási győzelme esetén visszavonja a CEU-törvényt

Következő sztori

Gyermek, családi, közösségi és integrációs napot tart az ÁGOTA