Kézilabda: négy játékossal erősített az SZKKSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szs_noi_kezilabda

Nemrégen ért véget a bajnokság, a PC Trade Szeged KKSE-nél azonban zajlik az élet, hiszen négy új játékos igazolását is bejelentette a klub.

Miután meghosszabbították a PC Trade Systems-szel kötött névadó szponzori megállapodást, a keretben történt változásokat jelentette be az SZKKSE.

Visszatér a szegediekhez Dajka Bettina: a 26 éves irányító-átlövő a Békéscsabától szerződött újból Szegedre, legutóbb a 2014-15-ös szezonban játszott a csapatban. Szintén erre a posztra érkezik Bató Lili: a 19 éves játékos legutóbb Gödön játszott kettős igazolással, ahol 26 meccsen 143 gólt szórt.

Szintén visszatérőnek számít Zsikó Zsanett: a 19 éves irányító-átlövő két, Ferencvárosban töltött szezont követően tér vissza nevelőklubjához. A legújabb szerzemény Gindeli Panna: a 20 éves beállós a Dunaújvárosból érkezik a Tisza partjára, de korábban a Debrecen együttesében is megfordult. Az előző élvonalbeli idény során 16 alkalommal lépett pályára.

Előző sztori

Körözött autót foglalt le Csanádpalotán

Következő sztori

Fidesz: Czeglédy Csaba piszkos ügyekben állt a baloldal rendelkezésére