Bulvár

Kerékpárosok ütköztek Szegeden

Kerékpárosok ütköztek Szegeden

2017. június 28., szerda
Kerékpárosok ütköztek Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral, valamint két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Könnyű sérülést szenvedett egy segédmotoros kerékpáros férfi, akinek egy járművezető nem adta meg a kötelező elsőbbséget és elsodorta június 27-én, nem sokkal 12 óra előtt, Szegeden. Szintén könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros nő 12 óra körül, mert balra kanyarodás közben elmulasztotta a kellő körültekintést és összeütközött egy másik biciklissel, aki már megkezdte az előzését. A rendőrség a közlekedőktől körültekintést és óvatosságot kér a közúti közlekedés során. A kerékpárosokat a személyautók sofőrjeire jellemző passzív biztonságtechnikai megoldások nem védik, így közlekedési baleset esetén testük nagyobb veszélynek van kitéve. A kerékpáros fejvédő és egyéb védőfelszerelések viselése nagymértékben csökkenti a biciklisek agy- és végtagsérülésének kockázatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.