Bulvár

Kendertermesztőket fogtak el Csongrád megyében

Kendertermesztőket fogtak el Csongrád megyében

2017. június 27., kedd
Kendertermesztőket fogtak el Csongrád megyében
kender_rendorseg_csongrad_megye

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy szegedi és egy zákányszéki fiatalt vettek őrizetbe, mert indiai kendert termesztettek egy ruzsai tanyán.

A két 20 éves férfi megegyeztek, hogy egyikőjük ruzsai tanyáján indiai kendert termesztenek. A rendőrök június 20-án házkutatást tartottak az egyik gyanúsítottnál, melynek során egy fóliasátorban 30 különböző fejlettségű növényt találtak - írja a police.hu. A nyomozók emellett termesztéshez szükséges eszközöket is lefoglaltak. A kutatás során előkerült kábítószer fogyasztásához szükséges pipa és őrlő, de egy műanyag tasakban találtak kábítószergyanús port is. A rendőrség további ingatlanokra is kiterjesztette a keresést, ahonnan 35 különböző növekedési szakaszban lévő indiai kendert és magvakat foglaltak le. A feltételezett elkövetőkkel szemben a Szegedi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.