Bulvár

Jótékonysági biciklitúrát szervez a Rotaract Club Szeged

Jótékonysági biciklitúrát szervez a Rotaract Club Szeged

2017. június 8., csütörtök
Jótékonysági biciklitúrát szervez a Rotaract Club Szeged

Második alkalommal szervez jótékonysági biciklitúrát a Rotaract Club Szeged és a Hungi Vigadó. A beérkező adományokat az SZTE Gyermekintenzív Osztály javára fordítják.

Vasárnap második alkalommal kerül sor a Rotaract Club Szeged és a Hungi Vigadó közös jótékonysági programjára, a Jótékonysági Biciklitúrára. A június 11-én 9 órakor rajtoló túra kiindulási pontja a Hungi Vigadó lesz, a beérkezett adományokat pedig az SZTE Gyerekintenzív Osztály javára adományozzák. A kapott támogatást az osztályuk fejlesztése és a gyerekek gyógyítási körülményeinek javítására fogják fordítani. Az Osztály mottója: „Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek.” A jótékonysági biciklitúra a szegedi Hungi Vigadótól indul és a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőig tart. A program része a játékos bemelegítés majd több állomás színesíti az utat, ahol a résztvevők játékos feladatokat, és a támogatók által felajánlott frissítőket kapnak. A túra végeztével lehetőségük van a kerékpározóknak kedvezményesen a strand által kínált lehetőségeket igénybe venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.