/

Jótékonysági biciklitúrát szervez a Rotaract Club Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Második alkalommal szervez jótékonysági biciklitúrát a Rotaract Club Szeged és a Hungi Vigadó. A beérkező adományokat az SZTE Gyermekintenzív Osztály javára fordítják.

Vasárnap második alkalommal kerül sor a Rotaract Club Szeged és a Hungi Vigadó közös jótékonysági programjára, a Jótékonysági Biciklitúrára. A június 11-én 9 órakor rajtoló túra kiindulási pontja a Hungi Vigadó lesz, a beérkezett adományokat pedig az SZTE Gyerekintenzív Osztály javára adományozzák. A kapott támogatást az osztályuk fejlesztése és a gyerekek gyógyítási körülményeinek javítására fogják fordítani.
Az Osztály mottója: „Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek.”

A jótékonysági biciklitúra a szegedi Hungi Vigadótól indul és a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőig tart. A program része a játékos bemelegítés majd több állomás színesíti az utat, ahol a résztvevők játékos feladatokat, és a támogatók által felajánlott frissítőket kapnak. A túra végeztével lehetőségük van a kerékpározóknak kedvezményesen a strand által kínált lehetőségeket igénybe venni.

Előző sztori

ARTTECh Mini Fesztivál a Várkertben

Következő sztori

Lázár Csanádpalotán: egy település fejlődéséhez összefogásra van szükség