Hátország: Szeged 2011-siker Spanyolországban

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

spanyol_tura_2017

Érdekes beszámolót küldött Kiss Balázs (első fotónkon balról), a Szeged 2011 korábbi U14-es, jelenleg már U15-ös csapatának vezetőedzője, aki a napokban túlnyomórészt Szeged 2011-es utánpótlás-labdarúgókkal – 2016 nyara után – ezúttal is szép sikereket ért el a spanyolországi nemzetközi tornán! Hazaérkezésük után a gyönyörű szép trófeák között az örökké emlékezetes győzelmekből szemezgettünk… – írja a szeged2011.eu.

Kiss Balázs, a Szeged 2011 U15-öseinek és a nyártól az FK Szeged megyei I-es vezetőedzője ezúttal is értékes beszámolót küldött a júniusi spanyolországi túráról:

– Ami a legfontosabb: a 2002-2003 as csapattal megnyertük a tornát! A 2004-2005-ös Király Dávid által irányított csapatunk pedig a 3.helyen zárt a Lleida első osztályú gárdája és a Spanyol tartományi válogatott mögött. Sőt, a makói Botlik Robi vezette 2005-ös csapat is megnyerte a tornát, igaz ők könnyebb csoportba kerültek. Köszönöm szépen a kollégáknak, továbbá a szegedi és makói gyerekeknek, hogy méltóképpen képviseltük Magyarországot ismét, ezen a rendkívül sportszerű tornán!

Összegezve tehát 40 gyerekkel és 3 csapattal képviselték Kiss Balázsék Magyarországot és dicséretesnek mondható két első helyet illetve egy bronzérmet is szereztek!

Félig viccesen, félig komolyan Kiss Balázs még hozzátette:
– A 2003 as csapat a döntőt Andorra válogatottja ellen 2:1 re megnyerte, így visszavágtunk a felnőtt válogatott legyőzőinek…
De ami lényegesebb: sok-sok élménnyel, pihenéssel, vásárlással és egy sikeres nemzetközi tornán vagyunk túl!

– Büszkék lehetünk ezúttal a Szeged 2011-es és a makói srácokra egyaránt! Hogy mit hoz a jövő, még nem tudom, de remélhetőleg 2018 nyarán ennél is többen megyünk a spanyolországi nemzetközi utánpótlás tornára!- zárta nyilatkozatát Kiss Balázs, a szegediek örökvidám, mindig pozitívan gondolkodó vezetőedzője.

Vitos György

Előző sztori

Kézilabda: a Barcelonával biztosan találkozik a MOL-Pick Szeged a BL-ben

Következő sztori

Labdarúgás: szép emlékekkel távozik a Szeged 2011-től Mészáros Márk