Harminchárom kiló marihuánát találtak Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Harminchárom kilogramm marihuánát találtak Röszkén egy montenegrói férfi autójában elrejtve a pénzügyőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata vasárnap az MTI-t.

A közlemény szerint a harmincéves férfi szombat reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-átkelőn. A pénzügyőrök az autója első ülései alatti padlózatnál utólagos átalakítás nyomait vették észre, ezért átvizsgálták a járművet. A padlólemez megbontása után a rejtekhelyről 58 csomagban több mint 33 kilogramm kábítószergyanús anyag – az előzetes szakértői vélemény alapján marihuána – került elő. A kábítószer-szállítmány feketepiaci értéke 66 millió forint.

A férfi ellen kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Röszkén legutóbb kedden találtak nagyobb mennyiségű marihuánát, akkor egy montenegrói férfi és nő húszkilónyit próbált az országba csempészni.

Default thumbnail
Előző sztori

Az ország nagy részén zivatarokra figyelmeztetnek

Default thumbnail
Következő sztori

Kósa: a baloldaliak többsége is egyetért a Fidesz migrációs politikájával

Legutóbbi hasonló cikkek