Hamarosan indul a Szentivánéji Álom Expressz – nyerjen rá jegyet a SZEGEDma.hu-val!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szentivan_eji_alom_expressz_003

A Szentivánéji Álom Expressz fedélzetére június 24-én, szombat hajnalban szállhatnak fel a szegedi utasok, hogy Ausztria legszebb tájaira kalandozzanak, és ott ünnepeljék meg a nyári napfordulót – a SZEGEDma.hu játéka révén egy szerencsés páros ingyen utazhat a járaton.

Portálunk beszámolt arról, hogy először indul a Szentivánéji Álom Expressz Szegedről az „osztrák Dunakanyarba.

Az ausztriai Wachauban a nyári napfordulót nagyszabású tűzijátékkal várják, mely a Szent Iván éj alkalmával megrendezésre kerülő ünnepségsorozat része. Az Élményvonat utasainak lehetősége van meglátogatni az „Osztrák Dunakanyar” – Wachau legszebb helyeit: kora délután a középkori várromjáról és hangulatos utcácskáiról híres Dürnsteinben tehetnek sétát, majd kora este továbbindul a vonat Spitz an der Donau-ba, Wachauba. A helyiek a nyár beköszöntét, egyben az év legrövidebb éjszakáját tűzijátékkal és görögtűzzel köszöntik.

A vonat fedélzetén színvonalas vasúti szolgáltatások – hostessek, üdvözlőital és falatkák, utastájékoztatás, játékos Totó értékes nyereményekkel, térkép, búcsúajándék – várja az utasokat, akik három kocsiosztály közül választhatnak. A Standard és Pullman Club és fekvőhelyes osztályon a hosszú utazásokra specializálódott, kényelmes, tiszta vasúti kocsikba szólnak a helyek. A szerelvényben hangulatos étkezőkocsi közlekedik, ahol a betérő vendégel kedvező árakon étkezhetnek oda-és visszaútban. Visszaúton az Orfeum bulikocsiban a zenés-táncos szórakozást kedvelők rophatják.

A „Szentivánéji Álom Expressz” június 24-én 5.00-kor indul a Szeged Nagyállomásról. Az élményvonat 14.48-ra érkezik Dürnstein városába, onnan 18.40-kor indul tovább Spitz an der Donauba a tűzijáték helyszínére. A Szentivánéji Álom Expressz 23.20-kor indul vissza, és reggel 7.45-kor érkezik meg Szegedre.

Az utazáshoz – felnőttek és gyermekek részére egyaránt – érvényes útlevél vagy személyazonosító okmány szükséges.

Játékunk kérdése a következő:

Milyen hosszú a Wachau, az „Osztrák Dunakanyar”?

A: 10 kilométer
B: 20 kilométer
C: 30 kilométer
D: 40 kilométer

A helyes válasz betűjelét június 9-én, pénteken délig várjuk a szegedma.hujatek@gmail.com-ra. A helyes választ küldők között egy darab páros jegyet sorsolunk ki a Szentivánéji Álom Expresszre! A szerencsés nyertest azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Default thumbnail
Előző sztori

Az EU-ban Magyarországon halnak meg a legnagyobb arányban tüdőrákban

Következő sztori

Kávét neveztek el a GEMMA-ról – az alapítványt támogathatjuk fogyasztásával + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek