Bulvár

Hamarosan indul a Szentivánéji Álom Expressz – nyerjen rá jegyet a SZEGEDma.hu-val!

Hamarosan indul a Szentivánéji Álom Expressz – nyerjen rá jegyet a SZEGEDma.hu-val!

2017. június 2., péntek
Hamarosan indul a Szentivánéji Álom Expressz – nyerjen rá jegyet a SZEGEDma.hu-val!
szentivan_eji_alom_expressz_003

A Szentivánéji Álom Expressz fedélzetére június 24-én, szombat hajnalban szállhatnak fel a szegedi utasok, hogy Ausztria legszebb tájaira kalandozzanak, és ott ünnepeljék meg a nyári napfordulót – a SZEGEDma.hu játéka révén egy szerencsés páros ingyen utazhat a járaton.

Portálunk beszámolt arról, hogy

először indul a Szentivánéji Álom Expressz Szegedről az „osztrák Dunakanyarba

. Az ausztriai Wachauban a nyári napfordulót nagyszabású tűzijátékkal várják, mely a Szent Iván éj alkalmával megrendezésre kerülő ünnepségsorozat része. Az Élményvonat utasainak lehetősége van meglátogatni az „Osztrák Dunakanyar” – Wachau legszebb helyeit: kora délután a középkori várromjáról és hangulatos utcácskáiról híres Dürnsteinben tehetnek sétát, majd kora este továbbindul a vonat Spitz an der Donau-ba, Wachauba. A helyiek a nyár beköszöntét, egyben az év legrövidebb éjszakáját tűzijátékkal és görögtűzzel köszöntik. A vonat fedélzetén színvonalas vasúti szolgáltatások – hostessek, üdvözlőital és falatkák, utastájékoztatás, játékos Totó értékes nyereményekkel, térkép, búcsúajándék – várja az utasokat, akik három kocsiosztály közül választhatnak. A Standard és Pullman Club és fekvőhelyes osztályon a hosszú utazásokra specializálódott, kényelmes, tiszta vasúti kocsikba szólnak a helyek. A szerelvényben hangulatos étkezőkocsi közlekedik, ahol a betérő vendégel kedvező árakon étkezhetnek oda-és visszaútban. Visszaúton az Orfeum bulikocsiban a zenés-táncos szórakozást kedvelők rophatják. A „Szentivánéji Álom Expressz” június 24-én 5.00-kor indul a Szeged Nagyállomásról. Az élményvonat 14.48-ra érkezik Dürnstein városába, onnan 18.40-kor indul tovább Spitz an der Donauba a tűzijáték helyszínére. A Szentivánéji Álom Expressz 23.20-kor indul vissza, és reggel 7.45-kor érkezik meg Szegedre. Az utazáshoz – felnőttek és gyermekek részére egyaránt – érvényes útlevél vagy személyazonosító okmány szükséges. Játékunk kérdése a következő:

Milyen hosszú a Wachau, az „Osztrák Dunakanyar”?

A:

10 kilométer

B:

20 kilométer

C:

30 kilométer

D:

40 kilométer A helyes válasz betűjelét

június 9-én, pénteken délig

várjuk a szegedma.hujatek@gmail.com-ra. A helyes választ küldők között egy darab páros jegyet sorsolunk ki a Szentivánéji Álom Expresszre! A szerencsés nyertest azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.