Közélet

Halálos baleset Deszken

Halálos baleset Deszken

2017. június 6., kedd
Halálos baleset Deszken
baleset_deszk1

A kórházba szállítást követően meghalt egy helybeli férfi, aki motorjával lesodródott az útról június 2-án, Deszken - írja a police.hu.

A motoros pénteken, 20 óra 35 perckor Deszk belterületén közlekedett, mikor az Arany János és Móra Ferenc utca kereszteződésében a füves útpadkára hajtott, ahol a motorral együtt átrepült az árok felett, majd a járdán elesett. A férfi a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A mentőszolgálat a 41 éves férfit kórházba szállította, ahol június 5-én, hétfőn 0 óra 15 perckor elhunyt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában további két személyi sérüléssel, valamint két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség kéri, óvatosan és körültekintően közlekedjenek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.