Közélet

Folytatódott a „Házhoz megyünk” Csongrád megyében + FOTÓK

Folytatódott a „Házhoz megyünk” Csongrád megyében + FOTÓK

2017. június 3., szombat
Folytatódott a „Házhoz megyünk” Csongrád megyében + FOTÓK
hazhozmegyunk6

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egész napos rendezvényt tartott áldozatvédelem témakörben az egyik szegedi általános iskolában - olvasható a police.hu-n.

A „Házhoz megyünk” programsorozat célja, az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése. Az országos kampány keretében tartott foglalkozás során a bűnmegelőzési munkatársak június 2-án, délelőtt az internetbiztonsággal, a vagyonvédelemmel, a családon belüli erőszakkal és a drogprevencióval kapcsolatos előadást tartottak az egyik szegedi általános iskolában. A rendezvény délután bűnmegelőzési ismereteket érintő játékos programokkal folytatódott. Azokat, akik kerékpárjukat is biztonságba szerették volna tudni, a „BikeSafe” standnál várták a rendőrök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.