/

Folytatódott a „Házhoz megyünk” Csongrád megyében + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hazhozmegyunk6

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egész napos rendezvényt tartott áldozatvédelem témakörben az egyik szegedi általános iskolában – olvasható a police.hu-n.

A „Házhoz megyünk” programsorozat célja, az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése.

Az országos kampány keretében tartott foglalkozás során a bűnmegelőzési munkatársak június 2-án, délelőtt az internetbiztonsággal, a vagyonvédelemmel, a családon belüli erőszakkal és a drogprevencióval kapcsolatos előadást tartottak az egyik szegedi általános iskolában. A rendezvény délután bűnmegelőzési ismereteket érintő játékos programokkal folytatódott. Azokat, akik kerékpárjukat is biztonságba szerették volna tudni, a „BikeSafe” standnál várták a rendőrök.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Tállai: 150 milliárddal több személyi jövedelemadót fizethettek be 2010-hez képest

Default thumbnail
Következő sztori

Kétórás várakozás a kilépő személyforgalomban Röszkén

Legutóbbi hasonló cikkek