/

Torlódás a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

migransok_roszkei_hataratkelo_0915_03_gs

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt június 24-én, a reggeli óráktól jelentős torlódás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán. Az átkelőhely teljes kapacitással működik annak érdekében, hogy a határátlépés minél gördülékenyebben történjen – tájékoztat a police.hu.

Magyar és szerb állampolgároknak célszerű Ásotthalom, Tiszasziget, Röszke, Bácsalmás Közúti Határátkelőhelyek felé kerülni. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva.

Hercegszántó és Tompa 24 órában elérhető, azonban utóbbinál nap közben szintén várakozás alakulhat ki.
A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Előző sztori

Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás előfizetőknek

Következő sztori

Sörszövetség: kitartó kánikulában több millió korsóval nőhet a negyedéves sörfogyasztás