Sport

Vívás: kiválóan szerepeltek a szegedi fiatalok az Utánpótlás Tőr Vidékbajnokságon

Vívás: kiválóan szerepeltek a szegedi fiatalok az Utánpótlás Tőr Vidékbajnokságon

2017. május 30., kedd
Vívás: kiválóan szerepeltek a szegedi fiatalok az Utánpótlás Tőr Vidékbajnokságon
bambi_tor_lanyok

A hétvégén Hódmezővásárhelyen rendezték meg Magyar Vívószövetség Utánpótlás Vidékbajnokságát, melyen a szegedi tőrvívók több korosztályban összesen két arany, egy ezüst, és három bronz érmet szereztek.

bambi_tor_fiuk

A Vásárhelyi Vívócentrum két napra az ifjú vívók főhadiszállásává változott, a harmincöt kis tőrforgató (és mestereik) által végigvitt versengésen. A bajnokságra azon valamely vidéki vívószakosztály versenyzői nevezhettek, akik 2005. január 1. után (bambi), 2004. január 1. után (gyermek), 2003. január 1. után (újonc) és 1997. január 1. után (junior) születtek. A megyeszékhelyet a Szegedi Tudományegyetem vívóegyesületének tíz sportolója képviselte, akik

Kiss Tibor

,

Marinki Ákos

és

Nagy Zsolt

tanítványai. Dicséret illeti a Vívószövetséget és a házigazda Csomorkány SE vezetőit, és a főszervezőt Magyary Ágnes szakedzőt a professzionális rendezésért.

A SZTE Vívó Klub versenyzőinek eredményei

Bambi Fiú Tőr

1. Jancsák Márton István, (...) 3. Nagy Huba, 3. Zsögön Andor, (...) 10. Csóti Mór, 11. Rácz-Bánszki Vilmos

Bambi Lány Tőr

3. van Leeuwen Nina, (...) 7. Mácsai Laura

Újonc Fiú Tőr

1. Sipos Brúnó, (...) 5. Nagy Huba, 6. Nagy Soma

Junior Lány Tőr

2 . Kis Liza

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.