Sport

Tenisz: győzelmekkel kezdte a másodosztályú küzdelmeket az Agroázis Sportmánia-SZVTK + FOTÓK

Tenisz: győzelmekkel kezdte a másodosztályú küzdelmeket az Agroázis Sportmánia-SZVTK + FOTÓK

2017. május 16., kedd
Tenisz: győzelmekkel kezdte a másodosztályú küzdelmeket az Agroázis Sportmánia-SZVTK + FOTÓK
tenisz18_gs

Két győzelemmel kezdte az Agroázis Sportmánia-SZVTK férfi teniszcsapata a másodosztályú küzdelmeket a tenisz csapatbajnokságban. Vasárnap a kiskunfélegyházi csapat látogatott Szegedre és távozott vereséggel.

Megkegyelmezett az időjárás a tenisz szerelmeseinek vasárnap, Szegeden léptek pályára ugyanis az Agroázis Sportmánia-SZVTK férfi másodosztályú tenisz csapat sportolói. A szegedi teniszezők győzelemmel kezdték az idényt, május 6-án 5-4-re győzték le a DMTK csapatát Hajnal István, Horváth Ádám és Ifj. Thékes István, valamint a Horváth Ádám-Mirijic Nikola és a Maksimcuk Róbert-Hajnal István párosok győzelmeivel. Ezúttal a kiskunfélegyházi KVTK látogatott Szegedre, ahol a hazai csapat második versenynapját is sikeresen abszolválta. A szegedi győzelmeket Hajnal István, Horváth Ádám, Forgó Gábor, Ifj. Thékes István és Maksimcuk Róbert szerezték egyéniben, míg párosban a Horváth Ádám-Mirijic Nikola duó győzedelmeskedett, így összesítésben 6-3-ra múlta felül riválisát a hazai csapat. A másodosztály küzdelmei négy hatos csoportban zajlanak, ahol körmérkőzéseket játszanak egymás ellen a klubok. Az első osztályba két csapat jut fel a szezon végén, míg a csoportok 5-6. helyezettjei visszacsúsznak a harmadik vonalba. Az Agroázis Sportmánia-SZVTK legközelebb május 27-én, szombaton játszik hazai környezeteben, akkor a TSZSK Gyula lesz a vendég.

sportmania_agroazis_tenisz

Fényképen szereplők balról jobbra

Szorcsik Péter, Mari Péter, Martin Kornél, Horvát Ádám, Ifj. Thékes István, Maksimcuk Róbert, Hajnal István, Forgó Gábor, Mirijic Nikola, Vozár Botond, Stumpf Gábor, Kovács Marcell

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.