Rohamosztagosok látogattak a szegedi Gyerekklinikára

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

coshelp_szegedi_gyermekklinika

A CosHelp csoport jelmezes kórház-látogatásokkal vidítja fel a gyógyuló gyerekeket, május hatodikán a szegedi Gyerekklinikán is tiszteletüket tették a Star Wars rohamosztagosai és más szereplői.

A Mosolygó Kórház Alapítvány meghívására érkeztek Szegedre a beöltözött önkéntes vidámsághozók, a jelmezeseken kívül zsonglőrökkel és bűvészekkel kiegészülve tettek látogatást a Gyermekklinikán. A CosHelp tevékenysége során a Star Wars, a Gyűrűk Ura, a Marvel filmek szereplő mellett egyéb karakterek is segítenek abban, hogy egy kis időre felvidítsák a kórházban gyógyuló gyerekeket.

Szegeden Jung Anett Padmé, Bajkán Sándor Luke, a Lázadó Légió – Rebel Legion Hungaryból, valamint Rácz Attila Rácz rohamosztagos az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségtől szórakoztatta a kicsiket. A látogatáson részt vettek Podium Absurdum tagjai, Nyerges Stefi és Hosszú Kálmán zsonglőrök, valamint a Szegedi Bűvészkörből Szabó Csanád és Pető András bűvészek.

A látogatásról ITT érhetőek el fotók.

Előző sztori

Kőrösys siker A BME IOT versenyén

Következő sztori

A szegedi parkolóbotrányról a Parlamentben: egy mező, ahol a börtön a végállomás?