Bulvár

Piroson áthajtó autós okozott balesetet Szegeden

Piroson áthajtó autós okozott balesetet Szegeden

2017. május 6., szombat
Piroson áthajtó autós okozott balesetet Szegeden
baleset_Szeged_17-05-06

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel, illetve hét anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Egy személyautó sofőrje május 5-én délután a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott az egyik útkereszteződésbe Szegeden, majd ott egy szabályosan közlekedő gépkocsival ütközött. A balesetben a feltételezett okozó járművében tartózkodó utas könnyen sérült. Tavasszal a közutak forgalma zsúfoltabbá válik. Erre az időszakra az átlaghőmérséklet emelkedése jellemző, míg az időjárás szeszélyessé válik. A csapadéktól vizes, csúszós útszakaszokon csökkenhet a járművek menetstabilitása, a látási viszonyokat pedig az ilyen időszakban gyakran megjelenő pára-, illetve ködfoltok hátrányosan befolyásolhatják. A rendőrség körültekintést kér minden járművezetőtől!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.