Bulvár

Nagyszabású rendőrségi akció a Szeged pályaudvar mögött + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Nagyszabású rendőrségi akció a Szeged pályaudvar mögött + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. május 3., szerda
Nagyszabású rendőrségi akció a Szeged pályaudvar mögött + FOTÓK (FRISSÍTVE)
rendorsegi_akcio006kf

Komoly erőkkel vonultak ki a rendőrök egy a Szeged pályaudvar mögötti, régi, elhagyott vámraktárépülethez, és körbezárták a területet. A Lokál információi szerint négy ember maradványaira bukkantak, azonban Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ezt később cáfolta. Egyelőre viszont nem tudni, mit keresnek, illetve mire bukkantak az egyenruhások.

"A rendőrség nem talált holttestet, büntetőeljárásban nyomozási cselekményt hajt végre" - reagált a megkeresésünkre a négy holttestről szóló hír kapcsán a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A vasútállomáshoz melletti kiserdőben rendőrségi szalagokat feszítettek ki, és a helyszínen markológéppel is folyik amúgy a kutatás, de részleteket nem közöl a rendőrség.

Korábban írtuk:

Több ember holttestére bukkantak a rendőrök szegedi vasútállomás mögött – közölte a Lokál. A portál szerint hajléktalanok maradványait találták meg. Helyszínen készült kora délutáni fotóink is azt mutatják, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség az akció keretein belül, és folyamatban van a helyszínelés. A Lokál

cikke szerint

a Csongrád megyei rendőrök már kora reggel megszállták az épületet és egész nap dolgoztak a helyszínelők az egykori csarnokban. Összesen négy ember maradványai kerültek elő az épületből - írja a portál. A Lokál úgy tudja: feltételezések szerint az áldozatok hajléktalan személyek. A Lokál szerint viszont most felfedezett szegedi ügy jelentős hasonlóságokat mutat a 2012-ben nagy port kavart csepeli hajléktalangyilkosság-sorozattal. Akkor a szerb

Dragan B.

kilenc társával együtt két év alatt öt hajléktalannal végzett, majd tetemeiket elásták a csepeli eperföldek közelében. Az ügy nyomozása évekig húzódott, Dragan B.-t tavaly jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, amelyből legkorábban 40 év után szabadulhat, társait 15–20 év közötti szabadságvesztésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.