Műszaki mentéshez riasztották a tűzoltó egységeket hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több helyen faágak szakadtak le, Csongrádon pedig egy sátrat kapott fel a szél.

A nyárfaerdő aljnövényzete égett vasárnap délelőtt Kistelek külterületén. Másfél hektáros területen kapott lángra a kiszáradt avar, a tűzhöz a kisteleki, a szegedi, a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a balástyai önkéntes egységeket riasztották. A tűzoltók egy vízsugárral és puttonyfecskendőkkel fojtották el a lángokat. A beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komolyabb károkat, személyi sérülés sem történt.

Járdára dőlt egy nagy méretű faág vasárnap kora délelőtt Szegeden, a Csongrádi sugárúton. A több mint tíz méter magas fa ága veszélyeztette a gyalogosok forgalmát, ezért a szegedi egységet riasztották a helyszínre. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentést, az eset során senki sem sérült meg.

Szombaton reggel a szegedi Szent Miklós utcában hasadt le egy faág. A műszaki mentest a szegedi tűzoltók végezték el, személyi sérülés nem történt.

Vízbe sodort egy rendezvénysátrat a szél szombaton délelőtt Csongrádon, a könnyűszerkezetes építmény a közeli vezetéket is leszakította. A csongrádi tűzoltók érkeztek a helyszínre, dugólétra és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be, majd értesítették az áramszolgáltató munkatársait. Személyi sérülés nem történt.

Kerítésre dőlt egy fa pénteken délelőtt Szegeden, a Hattyas utcában. A lakossági bejelentést követően a katasztrófavédelem szegedi egysége érkezett a helyszínre. A műszaki mentésnek köszönhetően senki sem sérült meg.

Előző sztori

Baltával támadt a villamosra egy férfi Szegeden

Következő sztori

Kábítószer-kereskedőt értek tetten a rendőrök Szegeden + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek