Lovaskocsi borult árokba Szentes belterületén

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szentesen, Makón és Hódmezővásárhelyen is akadt dolga a tűzoltó egységeknek csütörtökön.

Egy lovaskocsi borult árokba csütörtökön este Szentes belterületén. Az állatok saját lábukon, sértetlenül másztak ki az út menti árokból, de a jármű forgalmi akadályt képezett. A szentesi tűzoltók kézi erővel vontatták ki a járművet az árokból. Az autós forgalom a beavatkozásnak köszönhetően rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy személyautó motortere égett csütörtökön este Makón, az Aradics utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fojtotta el a lángokat, majd visszahűtötte az izzó alkatrészeket. Személyi sérülés nem történt.

Egy hódmezővásárhelyi családi ház bejárati ajtaja égett csütörtökre virradó hajnalban. A tűz a továbbterjedt, mintegy tíz négyzetméteren területen rongálta meg a tetőszerkezetet. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók két egysége két vízsugárral fékezte meg a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább az épületben.

Előző sztori

Múzeumba megy a Reklámklub

Következő sztori

Orbán: Szabadka-Szeged-Hódmezővásárhely között járna a tram-train + FOTÓK, VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek