Sport

Labdarúgás: az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a Tiszasziget + FOTÓK

Labdarúgás: az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a Tiszasziget + FOTÓK

2017. május 13., szombat
Labdarúgás: az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a Tiszasziget + FOTÓK
tiszasziget-fk_szeged022kf

Akár több gólt is szerezhetett volna az első félidőben a Tiszasziget, végül 2-0-ra nyert az FK 1899 Szeged ellen.

Tiszasziget, Tiszasziget Sportpálya, 75 néző
2017. május 13., 17.00
Tiszasziget SE
FK 1899 Szeged
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Kőhalmi Attila * Asszisztens: Lászlai Róbert, Böszörményi Sándor
2
-
0

Csongrád megyei I. osztály 26. forduló

Tiszasziget SE - FK 1899 Szeged 2-0 (2-0)

Tiszasziget, Tiszasziget Sportpálya, 75 néző. Vezette: Kőhalmi Attila (Lászlai Róbert, Böszörményi Sándor).

Tiszasziget:

Szabó G. - Kántor (Szécsi, 69'), Farkas, Kasza (Mucsi, 68'), Papp P. (Bálint, 75'), Bálint, Deák, Bernáth (Vörös, 68'), Réczi (Papp Á. 75'), Juhász Á., Drágity.

Vezetőedző:

Bernáth Péter.

FK Szeged:

Nagy K. - Dóra T., Rangos (Hegyesi - a szünetben), Zsilák, Csuka, Lajkó (Barta, 60'), Turján, Dóra J., Szélpál (Hodák, 60'), Prontvai, Szalai.

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Gól:

Drágity (28'), Réczi (36')

Sárga lap:

Bernáth (67'), Deák (75') ill. Turján (71') Bernáth Péter:

"Tudtuk, hogy lesz hiányzója a Szegednek és úgy is készültünk, hogy az első félidőt szeretnénk megnyomni. Örülök hogy ez sikerült, a második félidő viszont hagy némi kívánnivalót maga után, de a lényeg, hogy ezt a számunkra fontos három pontot be tudtuk gyűjteni, aztán hogy ez mire lesz elég majd meglátjuk."

Hüvös Gábor:

"A Tiszasziget esélyeshez méltóan lépett föl az első félidőben, vezetést is szereztek, ettől függetlenül a mérkőzés képe alapján gratulálok a csapatomnak, mert tisztesen helytálltunk, parádés kapusteljesítményt produkálva, úgy gondolom hogy vállalható vereséget szenvedtünk. Gratulálok a Tiszaszigetnek és sok sikert kívánok nekik a bronzéremért folytatott harcban."

Online közvetítésünk

VÉGE.
90+3'
Itt a vége, nem változott a második félidőben az eredmény, 2-0-ra nyer a Tiszasziget.
90'
Három percet hosszabbít a játékvezető.
87'
Mucsi Máté vállalkozik egy lövésre, de nagyon fölé rúgja.
80'
Közel sem alakít ki annyi lehetőséget a két csapat mint az első félidőben, a hazaiak továbbra is magabiztosan őrzik előnyüket tíz perccel a mérkőzés vége előtt.
75'
Újabb két csere a hazaiaknál, Papp Péter és Réczi Valentin jön le a pályáról, Bálint Tamás és Papp Ádám.
73'
Kapufa! Nagyon közel volt a harmadik tiszaszigeti találat, de ezúttal Nagy Krisztiánnak segít a kapufa.
71'
Turján György dumál ki magának egy sárgát.
70'
Hosszú idő után újra helyzetet láthat a közönség, az FK próbálkozik, Barta Kristóf veszi célba a tiszaszigeti kaput, Szabó Gergely szögletre üti.
68'
Újabb csere a Tiszaszigetnél, Kántor Mátét Szécsi Krisztián váltja.
66'
Kettős csere a vendégeknél is, Kasza és Bernát hagyja el a pályát, Vörös Márk és Mucsi Máté a pályán.
65'
Bernát Péter sárga lapot kap amiért elrúgja a labdát.
60'
Kettőt cserélnek a vendégek, Barta Kristóf és Hodák Attila érkezik a pályára, Lajkó Ádám és Szélpál Norbert jön le.
58'
Csendesebb mederben zajlik a játék az utóbbi percekben, nincsenek megtornáztatva a kapusok.
53'
Óriási lehetőség a hazaiak előtt! Drágity kap pazar labdát a védelem mögött, Nagy Krisztián azonban kifut a kapujából, a csatár megpróbálja átemelni az elfekvő kapust, de elakad a kezében a labda.
52'
Kántor Máté kerül gólhelyzetbe, de blokkolják a lövését, újabb hazai helyzetet jegyezhetünk ezzel fel.
48'
Kaszának nem akar ma összejönni a gólszerzés, pazar labdát kap amit kapura csúsztat, de Nagy bravúrral hárítja a közeli fejest.
46'
Cseréltek a vendégek a szünetben, Rangos Bence helyett Hegyesi Péter futott ki a második negyvenöt percre.
46'
Indul a második félidő, a hazaiak kezdik a játékrészt.
SZÜNET.
45'
Nem hosszabbít a játékvezető, magabiztosan, két góllal vezet 45 perc játék után a hazai csapat.
44'
Enyhülnek a tiszaszigeti rohamok, de teljes mértékben kontrollálja a meccset így is a hazai csapat.
39'
Nem áll le a hazai csapat, Kasza Ferenc ismét főszerepben, a tizenhatos bal felső sarkánál alakít ki lövőhelyzetet, kapura is tűzi, de szögletre pattan.
36'
GÓL! Már kettővel vezet a Tiszasziget, jobboldali akció végén kapja Réczi Valentin és a hosszú sarkot célozza meg, Nagy Krisztiánnak nincs esélye hárítani, 2-0.
32'
Elképesztő mekkora helyzeteket puskáznak el a hazaiak, megint szépen kigurigázzák ziccerig, Kántor Máté lőhet nagyjából a tizenegyes pontról, de keresztbe ellövi és kapu mellé megy.
29'
Majdnem ott a második! Szép jobboldali akció után centereznek Kaszának, aki az üres kapura lőhet, de hihetetlen módon fölé pörget.
28'
GÓL! Drágity Dusan fantasztikus egyéni akció után jobb lábbal felvarrja a rövid felső sarokba a labdát, szép gól volt, vezet a Tiszasziget, 1-0.
25'
Egymás után harcolja ki a szögleteket a Tiszasziget, de eddig egyik sem okozott komoly veszélyt a szegedi kapu előtt.
22'
Hatalmas lehetőség a Tiszasziget előtt! Kasza Ferenc veszi célba ismét a vendég kaput, de a rövid saroknál blokkolnak a szegediek, szép akció volt.
21'
Megvan a szegediek első kaput eltaláló lövése, egészen pontosan fejese, az elkövető Szélpál Péter, de a gyenge fejes egyenesen Szabó Gergely kezében köt ki.
17'
Dóra János indítja el a mélységből beinduló Bálint Dánielt, aki nagy helyzetbe kerül, de a hazai védők beérik és felszabadítanak. Rögtön a következő akcióból a túloldalon is veszély alakul ki, Kasza Ferenc lövése centikkel hagyja el a pályát az alapvonalon.
15'
Meg kell jegyeznünk, az időjárás nagyon szép arcát mutatja, már semmi nyoma az esőnek, szépen süt a nap.
13'
Farkas Ferenc kaparint meg egy lecsorgó labdát egy hazai szöglet után, kapura is tűzi, de saját játékosát lövi telibe a rövidnél, majd kifelé ítél szabadrúgást a játékvezető.
9'
Uralja a mérkőzést a Tiszasziget, Deák Donát érkezik most a hosszún egy beadásra, kapura is fejel, a hosszúnál centikkel kerüli el a szegedi kaput, de a partjelző közben lesen állítja meg az akciót.
4'
Egy lehulló labda lepi most majdnem a vendég kapust, éppen csak a léc fölé tudja tornázni, a hazaiak gyorsan szeretnének vezetéshez jutni.
1'
Elkezdődött az összecsapás, rögtön egy egy hazai helyzettel, Nagy bravúrral hárított a kipattanót pedig felszabadították a vendég védők.
16.55 Köszöntjük olvasóinkat Tiszaszigetről, perceken belül kezdődik a Tiszasziget és az FK Szeged összecsapása, a vendégek kék-feketében, a hazaiak tiszta pirosban lépnek pályára. A mérkőzés 17 órakor kezdődik Kőhalmi Attila sípszavára.

A mérkőzés elé

Remek formában várhatja a találkozót a tabellán harmadik helyet elfoglaló Tiszasziget SE, Bernát Péter tanítványai legutóbb április elsején kaptak ki a bajnokságban, akkor a Hódmezővásárhelyi FC II. tudott 4-2-re nyerni a tiszaszigeti sportpályán, azóta viszont öt győzelmet is aratott a gárda, ráadásul ezeken a meccseken csupán egyetlen egy gólt kaptak, ezzel szemben tizenkettőt szereztek. Az ellenfél ezúttal a nyolcadik helyen tanyázó FK 1899 Szeged csapata lesz, akik viszont éppen ellentétes formában vannak: a legutóbbi fordulóban a Kiskundorozsma ellen játszottak 2-2-s döntetlent, előtte pedig a listavezető Makótól szenvedtek sima, 4-0-s vereséget. Az előzetes esélyek tehát a hazaiak mellett szólnak, ősszel ráadásul saját pályáján ütötték ki az FK-t 4-0-ra, a vendégeknek van miért törleszteniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.