Sport

Labdarúgás: négy iksz után nyerni tudott a HFC

Labdarúgás: négy iksz után nyerni tudott a HFC

2017. május 7., vasárnap
Labdarúgás: négy iksz után nyerni tudott a HFC
hfc_morahalom04_gs

Újból három pontnak örülhetett a Hódmezővásárhelyi FC, amely a Gyulát győzte le Bartyik Norbert szabadrúgásgóljával.

A tavasszal még veretlen Hódmezővásárhelyi FC négy döntetlent játszott az elmúlt négy mérkőzésén, május első vasárnapján azt a Gyulát fogadta

Major László

együttese, amely 2017-ben otthonától távol még nem tudott pontot szerezni, viszont minden egységre szüksége van azért, hogy a következő idényt is a harmadosztályban tölthesse. Kiegyenlített játékot hozott az első 45 perc, amely alatt a HFC-nek volt pár lehetősége ugyan arra, hogy megszerezze a vezetést, de gól nélkül vághattak neki a csapatok a második játékrésznek. A gólra aztán nem kellett sokat várni:

Bartyik Norbert

egy szépségdíjas szabadrúgás-góllal megszerezte a vezetést csapatának. A folytatásban is inkább a Vásárhely volt kapura veszélyesebb, a hazaiak védekezése is jól működött, így a Gyula nem tudott ziccert kialakítani - ennek következtében négy döntetlent követően újból nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC. Az immáron 53 pontos HFC a következő játéknapon a Szekszárd vendége lesz, szombaton 17.30-tól.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 30. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Várfürdő-Gyulai Termál FC 1-0 (0-0)

Hódmezővásárhely, 200 néző. Vezette: Antal Péter (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).

HFC:

Bordás - Kormányos, Horváth B., Tóth J., Végh, Pataki, Marton, Szilágyi, Huszár, Bartyik N. (Fábián, 80'), Szabó D. (Orovecz, 67'). Vezetőedző: Major László.

Gyula:

Harman - Okos, Szántó, Lipták, Pilán, Sipos, Zámbor, Styecz, Nagy G., Erdős (Gábor-Lukács, 74'), Balogh M. Vezetőedző: Oláh Ferenc.

Gól:

Bartyik N. (46').

Kiállítva:

Pilán (90+2'). Major László:

"Négy döntetlen után nagyon ránk fért a győzelem, egy parádés szabadrúgásgól döntötte el a mérkőzést. Egy életéért küzdő Gyulát vertünk meg, nem játszottuk az év meccsét, de három pontot szereztünk, így továbbra is veretlenek vagyunk tavasszal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.