Sport

Labdarúgás: gól és pont nélkül maradt a SZEOL Zalában

Labdarúgás: gól és pont nélkül maradt a SZEOL Zalában

2017. május 7., vasárnap
Labdarúgás: gól és pont nélkül maradt a SZEOL Zalában
szeol-zte028kf

Zsinórban a hatodik meccsén sem tudott gólt lőni a SZEOL.

Már biztos kiesőként utazhatott a Zalaegerszeghez a SZEOL SC az NB II 34. fordulójában. Nagyjából hasonlóan zajlott a meccs, mint a szegediek elmúlt találkozói: mezőnyben ugyan kiegyenlített meccset tudott vívni a Tisza-parti együttes, azonban mégis hátrányba került. Az első félidő közepén egy remek hosszú kiugratással lépett ki a csereként beállt

Bedi Bence

, és két szegedi között kibújva lőtt

Prokop Rostislav

mellett a kapuba, 1-0. A szünet után a több formás támadást is vezetett SZEOL, amely egyenlíthetett volna, de

Kéri Tamás

indítását

Mihály Dávid

nem tudta elrúgni a zalai kapussal szemben, így maradt a hazai előny. Ziccer nem adódott a ZTE előtt, a hajrában egy kicsit sikerült beszorítania a hazaiakat a SZEOL-nak, de a szögletek egyikéből sem sikerült bepréselni az egyenlítő találatot, a legvégén pedig Mihály Dávid került földre a tizenhatoson belül, de

Kovács Gergely

nem ítélt tizenegyest. A SZEOL tizenötödik egygólos vereségét szenvedte el a bajnokságban.

Zoran Kuntic

tanítványai a következő fordulóban a Mosonmagyaróvárt fogadják jövő vasárnap, 17.30-tól.

Labdarúgó NB II, 34. forduló

Zalaegerszeg - SZEOL SC 1-0 (1-0)

Zalaegerszeg. Vezette: Kovács Gergely (Takács Gábor, Szécsényi István)

ZTE:

Szappanos - Króner (Oláh, 64'), Kovács G. (Angyal, 76'), Forgács, Deutsch, Kretz (Bedi, 10'), Polényi, Szatmári, Nagy T., Babati, Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

SZEOL:

Prokop - Ikonomu, Vágó, Gál, Búrány (Rácz, 70'), Lévai, Nagy R., Mendebaba (Puskás, 67'), Harsányi (Beretka, 61'), Kéri, Mihály. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Gól:

Bedi (25').

Sárga lap:

Bedi (42') ill. Kéri (87'), Vágó (87'). Zoran Kuntic:

"Ma a labdabirtoklásban is jobbak voltunk, mint a ZTE, időnként szépen játszva kár, hogy nem tudtunk legalább egy pontot szerezni. A srácok betartották a kérésemet, egy jó csapat ellen próbáltunk jó mérkőzést játszani. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de ezt a mait nem tudom hova sorolni. Úgy gondolom, korrekt csapat vagyunk az NB II-ben, így nem ilyen játékvezetést érdemelnénk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.