Közélet

Kormánypártok: Botka árulja el végre, mennyi a valós vagyona!

Kormánypártok: Botka árulja el végre, mennyi a valós vagyona!

2017. május 5., péntek
Kormánypártok: Botka árulja el végre, mennyi a valós vagyona!
hollik_istvan_szeviep_botka_botrany_sajttaj04_gs

A kormánypártok szerint Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt átverte az embereket a vagyonának eltitkolásával, ezért a Fidesz-KDNP arra kéri Szeged polgármesterét: árulja el végre, mennyi a valós vagyona.

Hollik István

pénteki budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, "egyre többet tudunk meg a luxuséletet kedvelő szocialista miniszterelnök-jelölt valódi arcáról", hiszen szűk egy hónap alatt négy általa eltitkolt vagyonelemére is fény derült. Ezeket sorolva a KDNP országgyűlési képviselője emlékeztetett arra, hogy míg

Botka László

párttársai keményen dolgoztak, addig ő 10 milliós luxusnyaralásokon vett részt, majd kiderült, hogy eltitkolt egy több mint 25 millió forintot érő luxusautót. "Később megtudtuk, hogy több millió forintot érő karórája is van", nem is egy - folytatta -, csütörtökön pedig arra derült fény, hogy szintén kifelejtett vagyonnyilatkozatából egy nagy tóparti kertet a halastóval együtt. Ha ilyen luxustárgyak és nem mindennapi ingatlanok nem tételek Botka László számára, akkor mi az? - tette fel a kérdést Hollik István, aki szerint sem Botka László, sem az MSZP nem sumákolhat tovább, el kell számolniuk azzal, miből futja minderre Szeged polgármesterének. Hozzátette: az ügy azt bizonyítja, hogy a szocialistáknál semmi nem változik, "az MSZP mindig is a milliárdosok pártja volt és ma is az". Hollik István a felsőoktatási törvény módosításának beterjesztői aláírásával, valamint annak dátumozásával kapcsolatos kérdésre leszögezte:

Semjén Zsolt

miniszterelnök-helyettes szabályosan írta alá március 31-én a dokumentumot annak ellenére, hogy az április 3-ára volt dátumozva. Hangsúlyozta: a dokumentum alján azért szerepelt ez a dátum, mert ez volt az előterjesztés benyújtásának időpontja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.