Egyetem

Hazudj, ha tudsz! – pikáns témák a prezentációs versenyen

Hazudj, ha tudsz! – pikáns témák a prezentációs versenyen

2017. május 2., kedd
Hazudj, ha tudsz! – pikáns témák a prezentációs versenyen

Újragondolják a trójai falovat és a hazugság felismeréséről is előadnak érthető és trendi módon az SZTE Tehetségpont megmérettetésén. A prezentációs technikák verseny döntőjét május 4-én, csütörtökön 15 órakor tartják a szegedi IH Rendezvényközpontban, ahol a közönség is választ egy nyertest.

Hazudj, ha tudsz! és A trójai faló újragondolva címmel is tartanak előadást a hallgatók az SZTE Tehetségpont megmérettetésén. A prezentációs technikák nevű verseny döntőjét május 4-én, csütörtökön a szegedi IH Rendezvényközpont Tisza termében tartják 15 órakor, ahol az SZTE 12 hallgatója, a kari fordulók győztesei mérik össze tudásukat, és versengenek a díjakért. Az első helyezett 50 ezer, a második 30 ezer, a harmadik 15 ezer forintos díjazásban részesül, de a közönség szavazata alapján egy értékes különdíj is gazdára talál a Toastmasters jóvoltából. A legjobbak legjobbjait egy négytagú zsűri választja ki. A Gyüdi Sándor, a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója, Szugyiczki-Györfi Katalin, a PreziMester oktatója, Seres Erika, a Toastmasters nemzetközi oktatási szervezet vezetője, Szögi Andrea, a Délmagyarország napilap főszerkesztő-helyettese, és Badó Attila, az SZTE Tehetségpont vezetője alkotta grémium nem csak azt figyeli, a versenyzők mit mondanak, azt is, hogyan. A fináléban a 12 versenyzőnek 10-10 perc áll majd a rendelkezésére, hogy a legélvezetesebb, legérthetőbb és legtrendibb módon beszéljen a választott tudományos területéről, vagy saját kutatásáról. Olyan témákról is szó esik majd, mint a fehérje koncentrálás különleges táplálkozási célú élelmiszerekben vagy gazdasági hatékonyság növelése. A rendezvény nyitott, és ingyenesen látogatható. A prezentációs verseny „A felsőoktatási intézményekben megvalósuló komplex tehetséggondozó programok támogatása” című pályázat keretében valósul meg (Nemzeti Tehetség Program, NTP-FKT-M-16-0008). További információk

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.