Közélet

Fidesz: Korózs, Botka és a szocialisták vették el a 13. havi nyugdíjat

Fidesz: Korózs, Botka és a szocialisták vették el a 13. havi nyugdíjat

2017. május 19., péntek
Fidesz: Korózs, Botka és a szocialisták vették el a 13. havi nyugdíjat

Teljesen hiteltelennek tartja a Fidesz a szocialistákat, mondván: Korózs Lajos, Botka László és a többi szocialista voltak azok, akik elvették a 13. havi nyugdíjat.

A nagyobbik kormánypárt pénteken, az MTI-hez eljuttatott közleményben bírálta a szocialista politikusokat és

a 13. havi nyugdíj visszaállítására tett ígéretüket

. Azt írták:

Korózs Lajos

még nyugdíjadót is be akart vezetni. Teljesen mindegy, hogy mit ígérgetnek a nyugdíjasoknak, mert mindig csak átverték és kihasználták őket - fogalmaz a Fidesz. A szocialisták nemcsak elvettek egy havi nyugdíjat, de 12 százalékról 25 százalékra emelték az élelmiszerek áfáját, duplájára emelték az áram és háromszorosára a gáz árát, vizitdíjat és kórházi napidíjat vezettek be. Ha az MSZP-t valóban érdekli a nyugdíjasok sorsa, akkor támogassa a 2018-as költségvetést, amely jövőre is biztosítja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a 3 százalékos nyugdíjemelést, az élelmiszerek áfacsökkentésének folytatását. A jövő évi költségvetés a gazdasági növekedésnek köszönhetően nyugdíjprémium kifizetésével számol - zárul közleményük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.