A jövő úszóreménységei a Gyarmatiban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

uszas_hmvhely0525

Május 24-27. között rendezik a LXXXIX. Ifjúsági Országos Bajnokságot Hódmezővásárhelyen, amely igazán szoros küzdelmeket ígér. Remélhetően a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda számos siker, és új legenda születésének helyszíne lesz. Az első napon a Hód-Úszó SE háza táján is sikerek születtek, mely elég bátorságot adhat ahhoz, hogy sikeresen zárják az ifi OB-t – írja közleményében a Hód Úszó SE.

Az első nap sajtótájékoztatóval kezdődött, majd az ünnepélyes megnyitóval, illetve középdöntőkkel, döntőkkel folytatódott. Bienerth Gusztáv úgy fogalmazott, hogy a mostani verseny az elmúlt időszak megmérettetéseihez hasonlóan mind a ráhangolódást szolgálják az 51 nap múlva kezdődő világbajnokságra, amelyet Magyarországon rendeznek. A Magyar Úszó Szövetség elnöke a 89. Országos Ifjúsági Bajnoksággal kapcsolatban kifejtette, hogy bízik benne, Hódmezővásárhely hű marad a hagyományaihoz és ismét egy színvonalas versenyt rendezhetnek.

Sós Csaba szövetségi kapitány közölte, hogy szombaton este fogja kihirdetni az ifjúsági Eb-re utazó csapatot, így a versenyzők számára az országos bajnokság ilyen szempontból is fontos, hiszen még az itt elért eredmények alapján is be lehet kerülni a keretbe.

Az első nap eredményei a Hódoknál: Ugrai Panna a kilencedik helyen végzett 100 méter háton a középdöntőben. A 4X200 méter női gyorsváltón a Zaka Maja, Nagy Petra, Ugrai Panna és Kancsár Mirjam alkotta csapat a hetedik helyet hozta el a döntőben.

Előző sztori

Szerelik az automatákat – készül az átállásra az SZKT + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Ne adjon esélyt a bűnelkövetőknek!

Legutóbbi hasonló cikkek