Közélet

Virágot osztott Kothencz János Tarjánban

Virágot osztott Kothencz János Tarjánban

2017. április 11., kedd
Virágot osztott Kothencz János Tarjánban
viragosztas01_gs

Közösségi magatartásra inspirál a kiskertek építése Tarjánban - mondta el a körzet önkormányzati képviselője keddi virágosztásán.

Közösségi összefogással szépül Tarján városrész:

Kothencz János

vezetésével a képviselői fogadóóráin beérkezett virágpalánta-igényléseknek megfelelően a mai napon és a jövő héten is virágpalántákat osztanak azoknak a lakosoknak, akik a közösségi kiskertjeikbe igényeltek. "A tarjáni városrészben egyre komolyabb hagyománnyá válnak a közösségi kiskertek, vagyis a társasház úszótelkéhez tartozó földjében virágfölddel feldúsított, illetve beültetett területek alakulnak ki, ezzel is szebbé, élhetőbbé, gyönyörködtetővé téve környezetünket" - mondta el a képviselő. Kiemelte, azért is kell ezt támogatni ezt az ügyet, mert az itt lakókat közösségi magatartásra inspirálja ez a hobbi, egyre többen és többen töltenek el közösen időt, és ismerkednek meg egymással, miközben építik a kiskerteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.