/

Virágot osztott Kothencz János Tarjánban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

viragosztas01_gs

Közösségi magatartásra inspirál a kiskertek építése Tarjánban – mondta el a körzet önkormányzati képviselője keddi virágosztásán.

Közösségi összefogással szépül Tarján városrész: Kothencz János vezetésével a képviselői fogadóóráin beérkezett virágpalánta-igényléseknek megfelelően a mai napon és a jövő héten is virágpalántákat osztanak azoknak a lakosoknak, akik a közösségi kiskertjeikbe igényeltek. “A tarjáni városrészben egyre komolyabb hagyománnyá válnak a közösségi kiskertek, vagyis a társasház úszótelkéhez tartozó földjében virágfölddel feldúsított, illetve beültetett területek alakulnak ki, ezzel is szebbé, élhetőbbé, gyönyörködtetővé téve környezetünket” – mondta el a képviselő. Kiemelte, azért is kell ezt támogatni ezt az ügyet, mert az itt lakókat közösségi magatartásra inspirálja ez a hobbi, egyre többen és többen töltenek el közösen időt, és ismerkednek meg egymással, miközben építik a kiskerteket.

Előző sztori

Környezettudatossággal és művészettel a jövő generációinak biztonságáért + FOTÓK

Következő sztori

Orbán Viktor felkérésére Altusz Kristóf tárgyal a nemzetközi egyetemek ügyében

Legutóbbi hasonló cikkek