Bulvár

Vagyon- és áldozatvédelmi tanácsadás a Csongor téren

Vagyon- és áldozatvédelmi tanácsadás a Csongor téren

2017. április 20., csütörtök
Vagyon- és áldozatvédelmi tanácsadás a Csongor téren
vagyonvedelem_csongor_ter

A rendőrség megújult „Házhoz megyünk!” bűnmegelőzési programja Csongrád megyében is folytatódik 2017-ben - írja a police.hu.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett „Házhoz megyünk!” megelőző-vagyonvédelmi programja új prevenciós tárgykörökkel bővülve folytatódik 2017 márciusától. A program célja, hogy a lakosság biztonságának növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány induljon, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információkkal segít a veszélyhelyzetek elkerülésében, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában. A vagyonvédelem mellett új elemként jelenik meg idén a teljes körű prevenciós tájékoztatás és szolgáltatás az áldozatvédelem, családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, internetbiztonság, drogprevenció, valamint a „BikeSafe” kerékpár-regisztráció témakörökben. A program keretén belül a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a polgárőrséggel közösen április 19-én, Szegeden az ÁGOTA Kulturális és Közösségi Központban tartottak vagyon- és áldozatvédelmi tájékoztatást, prevenciós tanácsadást, amely keretén belül népszerűsítették a programot. Igény szerint személyre szabott felvilágosítást adtak a vagyonvédelmet, személyvédelmet érintő eszközök használatáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.