Közélet

Tavaszváró közösségi klubdélutánt tartottak a L.É.T Egyesület nyugdíjasai

Tavaszváró közösségi klubdélutánt tartottak a L.É.T Egyesület nyugdíjasai

2017. április 24., hétfő
Tavaszváró közösségi klubdélutánt tartottak a L.É.T Egyesület nyugdíjasai
BC5K1287

A L.É.T. Egyesület egyik legfontosabb küldetése a lakótelepi idős emberek közösségbe szervezése, amivel elérhető,hogy ne magányosan töltsék otthon idejüket, hogy tartozzanak valahová.

Molnár Józsefné Terike

, az Egyesület vezetője, örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan megjelentek a rendezvényen. Beszélt az elkövetkező hónapok színes programjairól, amiken érdemes részt venni, hisz a közösséget összekovácsolják, élményekhez juttatják ezek az események. "Nekünk az a legfontosabb, hogy mosolyogni, nevetni lássuk az idős embereket - mondta el portálunknak

Kothencz János

, a L.É.T. mozgalom életrehívója - hisz azzal a céllal született a kezdeményezés, hogy a magányos, idős embereket megszólítsuk, kimozdítsuk az egyedüllétből, hogy a közösségbetartozás adjon tartalmat mindennapjaiknak. A legaktívabb tagokkal szorosan együttműködve sok programot szervezünk nyugdíjasainknak, így nem a magányérzés lesz rajtuk úrrá, hanem ennek helyét átveszi a programokra, rendezvényekre való készülődés izgalma. Az idős emberek arcán megjelenő mosoly a fizetség a munkánkért, és ez mindennél többet ér.” A zenés összejövetel nagyon jó hangulatban telt, a résztvevők jól érezték magukat ezen a közösségi délutánon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.