/

Magot Robbie játssza Erzsébet királynőt egy új történelmi filmben

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Magot Robbie ausztrál színésznő játssza I. Erzsébet királynőt a Mary Queen of Scots (Mária, a skótok királynője) című történelmi filmben.

A Focus Features és a Working Title produkciójában készülő dráma címszerepét Saoirse Ronan (A Grand Budapest Hotel) kapta. A filmet a Laurence Olivier-díjas brit színházi rendező, Josie Rourke rendezi. A forgatókönyvön Beau Willimon, a Kártyavár alkotója dolgozik John Guy The True Life of Mary Stuart (Start Mária valódi élete) című könyve alapján.

Amennyiben a forgatás zöld utat kap, a felvételek még idén elkezdődnek a Variety.com értesülése szerint.

Robbie korábban a Suicide Squad – Öngyilkos osztag és A Wall Street farkasa című filmekkel hívta fel magára a figyelmet. A hollywoodi lap értékelése szerint a történelmi dráma jól jöhet a Focusnak a következő Oscar-szezonban.

A 26 éves Robbie jelenleg a Fox Searchlight Goodbye Christopher Robin című filmjében szerepel, a Micimackó szerzője, A. A. Milne feleségét alakítja. A színésznő mostanában fejezte be az I, Tonya forgatását, amelyben Tonya Harding amerikai műkorcsolyázót játssza.

Előző sztori

Nézőpont Intézet: a francia nagyság visszaszerzésének esélyéről szól az elnökválasztás

Következő sztori

A portugáliai világbajnokságra készülnek a szegedi kempósok