Sport

Labdarúgás: bravúros győzelmet aratott a HFC a Szigetszentmiklós ellen

Labdarúgás: bravúros győzelmet aratott a HFC a Szigetszentmiklós ellen

2017. április 1., szombat
Labdarúgás: bravúros győzelmet aratott a HFC a Szigetszentmiklós ellen
hfc_morahalom04_gs

Major László együttese Huszár Gergő korai góljával 1-0-ra győzte le a tabella második helyén álló Szigetszentmiklóst.

Kiváló formában utazhatott el Dunaharasztiba a Hódmezővásárhelyi FC:

Major László

együttese még nem szenvedett vereséget tavasszal, hét mérkőzésükből három döntetlen mellett négyet is sikerült megnyerniük. A Szigetszentmiklós ellen is bravúrra készültek a vásárhelyiek és egy szabadrúgás-kombináció után a tizennyolcadik percben

Huszár Gergő

fejesével meg is szerezte a vezetést a vendég csapat. Nem sokkal később sérülés miatt kellett változtatnia a HFC mesterének, a gólszerző Huszárnak ugyanis megreccsent a térde, így nem tudta folytatni a játékot. Ezek után a Szigetszentmiklós mindent megtett az egyenlítés érdekében, nagy nyomás alá helyzete a hősiesen védekező vásárhelyieket, akik végig állták a szigetszentmiklósi rohamokat. A mérkőzés végére teljesen kinyílt a hazai gárda, így egy-két kisebb lehetőség a HFC előtt is adódott a második gól megszerzésére, végül azonban nem változott az eredmény, zsinórban nyolcadik mérkőzésén maradt veretlen a Hódmezővásárhely, bebetonozva ezzel magát az élbolyba.

NB III. Közép csoport, 25. forduló

Szigetszentmiklós – Hódmezővásárhelyi FC 0 –1 (0-1)

Dunaharaszti, Dunaharaszti MTK Sporttelep. Vezette: Kovács Gábor Péter (Reinicz Gábor, Mohos Mátyás Tamás).

Szigetszentmiklós:

Zubány – Sipos, Májer (Vass 63’), Mojzer, Fritz, Ródenbücher, Barna, Földes, Kovács J., Despotovic (Varga B. 46’), Pintér D.

Vezetőedző:

Csurka Zoltán.

Hódmezővásárhely:

Bordás – Kormányos, Tóth J., Szabó M. (Oravecz 57’), Szilágyi N., Tóth A. (Marton 72’), Mezei, Pataki, Máté, Kökény, Huszár (Tóth I. 25’).

Vezetőedző:

Major László.

Gól:

Huszár (18’)

Sárga lap:

Mojzer (20’), Ródenbücher (60’) ill. Pataki (52’), Szabó M. (54’), Oravecz (60’), Mezei (71’) Major László:

"A Budafok után a Szigetszentmiklóst is sikerült legyőznünk idegenben, ami óriási fegyvertény, hiszen a bajnokság magasan két legjobb csapatáról van szó. Természetesen szerencse is kellett a győzelemhez, de a cserék nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe. Óriási nyomás alatt játszottunk végig, nagyon elfáradtak a játékosok, jó lett volna ha még hármat tudok cserélni, de a szabályok ezt nem teszik lehetővé. Mindenki jó teljesítményt nyújtott, összességében megérdemelt győzelmet arattunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.