Íróklub és irodalmi városnéző séta a Somogyiban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

somogyi_konyvtar01kf

A Somogyi-könyvtár íróklubjának eheti témája a bevándorlás lesz, szombaton pedig a költészet napját ünneplik egy városnéző séta keretein belül.

Utazás vagy bevándorlás Európába – vagy új honfoglalás? címmel rendezik a Somogyi-könyvtár Íróklubjának következő összejövetelét a Rókusi fiókkönyvtárban. A program április 4-én, kedden 14 órakor kezdődik. Az “irodalmi vitadélutánt” a készülő, “Messze tornyokat látogat sorba” című antológiájából fölolvasott írások színesítik.

A költészet napja alkalmából hagyományosan megrendezett Verslábaló irodalmi városnéző séta idei barangolásán kortárs szegedi szépírók irodalmi alakjainak nyomába eredhetnek a Somogyi-könyvtár programjának résztvevői. Darvasi László, Grecsó Krisztián és Szilasi László köteteiben megjelenő helyszínekre látogatnak el a “verslábalók”. A mintegy kétórás séta a Somogyi-könyvtár főbejáratától indul április 8-án, szombaton. Gyülekező 10 órakor kezdődik, a részvétel ingyenes.

Előző sztori

Barka futásra várja az érdeklődőket a Tömörkény István Művelődési Ház

Következő sztori

Több mint egy fokkal megdőltek a napi melegrekordok