Kultúra

Íróklub és irodalmi városnéző séta a Somogyiban

Íróklub és irodalmi városnéző séta a Somogyiban

2017. április 3., hétfő
Íróklub és irodalmi városnéző séta a Somogyiban
somogyi_konyvtar01kf

A Somogyi-könyvtár íróklubjának eheti témája a bevándorlás lesz, szombaton pedig a költészet napját ünneplik egy városnéző séta keretein belül.

Utazás vagy bevándorlás Európába – vagy új honfoglalás? címmel rendezik a Somogyi-könyvtár Íróklubjának következő összejövetelét a Rókusi fiókkönyvtárban. A program április 4-én, kedden 14 órakor kezdődik. Az "irodalmi vitadélutánt" a készülő, "Messze tornyokat látogat sorba" című antológiájából fölolvasott írások színesítik. A költészet napja alkalmából hagyományosan megrendezett Verslábaló irodalmi városnéző séta idei barangolásán kortárs szegedi szépírók irodalmi alakjainak nyomába eredhetnek a Somogyi-könyvtár programjának résztvevői.

Darvasi László

,

Grecsó Krisztián

és

Szilasi László

köteteiben megjelenő helyszínekre látogatnak el a "verslábalók". A mintegy kétórás séta a Somogyi-könyvtár főbejáratától indul április 8-án, szombaton. Gyülekező 10 órakor kezdődik, a részvétel ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.