Közélet

Igazságügyi alkalmazotti értekezlet a Szegedi Törvényszéken

Igazságügyi alkalmazotti értekezlet a Szegedi Törvényszéken

2017. április 24., hétfő
Igazságügyi alkalmazotti értekezlet a Szegedi Törvényszéken

A Szegedi Törvényszék április 19-án tartotta meg éves igazságügyi alkalmazotti értekezletét, amelynek keretében Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke a 2016-ban elért eredményeket ismertette.

Tárkány-Szűcs Babett tájékoztatást nyújtott a Szegedi Törvényszék igazságügyi alkalmazottai részére az elmúlt év ügyforgalmi adatairól, a tárgyi feltételek javulásáról, valamint a jövő évre vonatkozó tervekről. A rendezvény keretében immáron harmadik alkalommal adták át az „Év igazságügyi alkalmazottja” díjat, amelyet a munkatársak szavazatai alapján az idei évben

Banyó Zoltánné

, a Makói Járásbíróság Elnöki Irodájának vezetője vehetett át. Tárkány-Szűcs Babett hangsúlyozta, hogy a Szegedi Törvényszék kiváló teljesítménye nem valósulhatott volna meg a törvényszéki dolgozók kitartó és elhivatott munkája nélkül, amelyért köszönetét fejezte ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.