Hátország: fontos pontokat veszített a SZEAC a Kecskemét ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kte_szegedma

Az L-IT-SZEAC NB I-es utánpótlás csapatai a Mercedes-Kecskeméti LA együttesét fogadták szombaton Mórahalmon.

Sajnos a nagyon fontos találkozón mindössze egy pontot sikerült szerezniük a szegedieknek, bár könnyen lehetett volna öt is. Az U15 egy korai Vincze Zsombor találattal az ötvenedik percig vezetett és a 2:1-es vereségüket jelentő gól az utolsó percben született. Ebben a meccsben több volt, akár csak a “kicsiknél”. Gera Zalán góljával vezette a jól focizó Bilic gárda, ám egy védelmi bizonytalanság végén Ábrahám öngóljával két nagyon fontos pontot vesztettünk. Nincs mese, az itt elvesztett pontokat a DVTK elleni szerdai mérkőzésen lehet azonnal pótolni.

Labdarúgó NB I, U15, 22. forduló

L-IT-SZEAC U15– Mercedes-Kecskeméti LA U15 1-2 (1-0)
Mórahalom, vezette: Szöllősi Ferenc (Samu László, Kócsó Tibor Zsolt).
L-IT-SZEAC: Zékány Botond – Mészáros Gergő, Ottlik Máté, Dér Dávid, Nagy-Pál Máté – Veszelka Milán, Török Kevin, Lóki Roland, Nagy Márton (Barna István) – Vincze Zsombor, Holcsik Bálint. Edző: Paksi Péter.
Gólszerzők: Vincze Zsombor illetve Pécsi Attila, Perlaki Szilárd.

Paksi Péter: “Jól kezdtük a mérkőzést, egy szöglet után hamar gólt szereztünk, ezután végig irányítottuk a játékot. Többet birtokoltuk a labdát, de helyzeteket sem mi, sem az ellenfelünk nem tudtuk kihasználni. A második játékrészben bekezdett a Kecskemét, sikerült is egyenlítenie egy lesgyanús góllal, de ezután is mi irányítottunk, ám kihagytunk néhány nagy helyzetet és ahogy ez lenni szokott, a semmiből, egy figyelmetlenség révén az utolsó pillanatban megszerezte a győztes gólt ellenfelünk.”

Labdarúgó NB I, U14, 22. forduló

L-IT-SZEAC U14– Mercedes-Kecskeméti LA U14 1-1 (1-0)
Mórahalom, vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Szöllősi Ferenc, Samu László).
L-IT-SZEAC: Ásós Dániel – Radovanovics Nikola, Zsótér Bence (Gera Norbert), Molnár Bálint, Nagy Krisztián – Ábrahám Balázs, Radosevics Ognjen, Hochheiser Krisztián (Molnár Ádin), Kovács Viktor, – Gera Zalán, Jakó Dávid (Csehó Martin) Edző: Bilic Igor.
Gólszerző: Gera Zalán Illetve Ábrahám Balázs (öngól).

Bilic Igor: ”Sajnos nem sikerült megismételni a múlt heti bravúrt. Most is mi irányítottunk, de egy félreértés a védelemben két pontunkba került. A bekapott gól után támadásba maradtunk, de „túl izgultuk” a befejezéseket.”

Előző sztori

Amerikai turnéra indult a szegedi Korinda zenekar

Következő sztori

Ingyenesen letölthető az új okostelefonos kétéltű- és hüllőhatározó alkalmazás