Több tűzesethez is riasztották a Csongrád megyei egységeket hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Szombaton és vasárnap is sok dolga volt a Csongrád megyei tűzoltóknak, több szabadtéri tűzhöz is riasztották az egységeket.

Két ember sérült meg egy tűzesetben szombaton reggel Szegeden. A Vadas Márton utcában gyulladt ki egy kisebb melléképület. A szegedi tűzoltók légzőkészülékben végezték az oltást, a munkálatok közben egy gázpalackot is kivittek az épületből. A két sérültet megfigyelésre kórházba szállították.

Ezer négyzetméteres területen égett az avar szombaton kora este Balástya külterületén. Egy vízsugárral fékezték meg a lángokat a kisteleki hivatásos és a balástyai önkéntes tűzoltók.

Egy tizenöt négyzetméteres melléképület égett vasárnap délelőtt Csongrádon, a Mozdony utcában. A város hivatásos egysége végezte el az oltást. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Vasárnap összesen négy esetben riasztották a megyei tűzoltókat szabadtéri tűzesetekhez. Deszken, Csongrádon és Csengelén égett a kiszáradt aljnövényzet. A gyors beavatkozásoknak köszönhetően a lángok nem okoztak jelentős károkat, személyi sérülés sem történt.

A 2017-es évben eddig országosan összesen 4200 szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat, ebből Csongrád megyében január eleje óta 134 ilyen jellegű tűzeset történt. Az országos összesítésben így Csongrád megye a 9. a szabadtéren keletkezett tűzesetek számát illetően, ez megyénkben több mint 75 hektáros területet érintett eddig.

Előző sztori

A főjegyző szerint egy párt egy frakciót alakíthat, minden más szervezet akár többet is

Következő sztori

Győzelem - megegyezett a Csíki Sör márkanév használatáról a Heineken és a Csíki Sör Manufaktúra

Legutóbbi hasonló cikkek