Több mint kétezer hölgyet köszöntött virággal Kothencz János + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

BC5K5840

Tarján önkormányzati képviselője nőnap alkalmából egy szál virággal mondott köszönetet mindazért, amit a hölgyek a férfiakért, a családokért, a magyarságért tesznek.

Sűrű napja volt szerdán Kothencz János (Fidesz-L.É.T.) tarjáni önkormányzati képviselőnek, aki segítőivel reggel 7-től egészen este 7-ig járta körzetét, hogy nőnap alkalmából személyesen nyújtson át egy-egy szál virágot a hölgyeknek. Megfordult a nagyobb bevásárlóközpontokban, kisebb boltokban, közintézményekben, és persze nem maradhattak ki a lépcsőházak sem: a körút során több mint kétezer szál gyönyörű rózsával köszöntötte a gyengébbik nem csodás képviselőit. Egyúttal köszönetet mondott mindazért a sok jóért, amit a hölgyek a férfiakért, a családokért, a magyar társadalomért tesznek. Azt is hangsúlyozta azonban, a nőnapi köszöntés csupán egy gesztus, egy apró mozzanat, és fontos, hogy az év minden napján odafigyeljünk egymásra, megbecsüljük, tiszteljük és értékeljük a másikat. Fiatalok és idősek egyaránt örömmel fogadták a szívet, lelket melengető kezdeményezést, a virágot, a kedves szavakat. A tarjáni virágosztás hagyományát a tavalyi esztendőben hívta életre Kothencz János, és tervei szerint a jövőben is minden évben személyesen köszönti virággal az ott élő nőket.

no images were found

Előző sztori

Deák Kristóf: nem pedagógusok elleni kiáltvány a Mindenki

Következő sztori

Vízilabda: Miskolcon sem sikerült nyernie a Szegednek