Közélet

Több mint kétezer hölgyet köszöntött virággal Kothencz János + FOTÓK

Több mint kétezer hölgyet köszöntött virággal Kothencz János + FOTÓK

2017. március 8., szerda
Több mint kétezer hölgyet köszöntött virággal Kothencz János + FOTÓK
BC5K5840

Tarján önkormányzati képviselője nőnap alkalmából egy szál virággal mondott köszönetet mindazért, amit a hölgyek a férfiakért, a családokért, a magyarságért tesznek.

Sűrű napja volt szerdán

Kothencz János

(Fidesz-L.É.T.) tarjáni önkormányzati képviselőnek, aki segítőivel reggel 7-től egészen este 7-ig járta körzetét, hogy nőnap alkalmából személyesen nyújtson át egy-egy szál virágot a hölgyeknek. Megfordult a nagyobb bevásárlóközpontokban, kisebb boltokban, közintézményekben, és persze nem maradhattak ki a lépcsőházak sem: a körút során több mint kétezer szál gyönyörű rózsával köszöntötte a gyengébbik nem csodás képviselőit. Egyúttal köszönetet mondott mindazért a sok jóért, amit a hölgyek a férfiakért, a családokért, a magyar társadalomért tesznek. Azt is hangsúlyozta azonban, a nőnapi köszöntés csupán egy gesztus, egy apró mozzanat, és fontos, hogy az év minden napján odafigyeljünk egymásra, megbecsüljük, tiszteljük és értékeljük a másikat. Fiatalok és idősek egyaránt örömmel fogadták a szívet, lelket melengető kezdeményezést, a virágot, a kedves szavakat. A tarjáni virágosztás hagyományát a tavalyi esztendőben hívta életre Kothencz János, és tervei szerint a jövőben is minden évben személyesen köszönti virággal az ott élő nőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.