Bulvár

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak a rendőrök Röszkén

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak a rendőrök Röszkén

2017. március 5., vasárnap
Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak a rendőrök Röszkén
marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak egy montenegrói férfi autójában elrejtve a rendőrök Röszkén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t vasárnap.

A közlemény szerint a 24 éves férfi szombaton reggel jelentkezett belépésre. A kábítószer-kereső kutya a jármű első lökhárítójánál kábítószert jelzett, ezért a rendőrök átvizsgálták a kocsit. Az első lökhárítók mögött és a bal oldali ülés alatti alvázrészen az egyenruhások negyven csomagban összesen 20,7 kilogramm kábítószer-gyanús növényi törmeléket - a gyorsteszt szerint marihuánát - találtak. A lefoglalt kábítószer a tömege alapján feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 40 millió forint. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.