Sport

Labdarúgás: Zádori gólja döntött a Vác ellen

Labdarúgás: Zádori gólja döntött a Vác ellen

2017. március 5., vasárnap
Labdarúgás: Zádori gólja döntött a Vác ellen
szeged2011_puskasakademia06_gs

Megtörte a Vác remek sorozatát a Szeged 2011-Grosics Akadémia, Zádori góljával 1-0-ra győzött Klausz László együttese.

Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző
2017. március 5., 14.30
Szeged 2011
Vác
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Szilágyi Sándor •* Asszisztens: Horváth Róbert, Szilágyi Norbert
1
-
0

Merkantil Bank Liga, 23. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Vác FC 1-0 (0-0)

Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző. Vezeti: Szilágyi Sándor (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert).

Szeged 2011:

Szántai - Kasuba (Farkas 54'), Jagodics, Farkas M., Mészáros M., Horváth A., Coroian, Király (Pászka, a szünetben), Zabari, Germán, Andorka (Zádori, a szünetben).

Vezetőedző:

Klausz László.

Vác:

Szentpéteri - Hegedűs Cs., Tóth B., Nagy R. (Kákonyi 68'), Tóth G., Gulyás, Görgényi, Dlusztus, Balajti (Rusvay, a szünetben), Mátyás (Major 34'), Niedermüller.

Vezetőedző:

Nagy Tibor.

Gól:

Zádori (77')

Sárga lap:

Jagodics (45'), Germán (67') ill. Tóth B. (24'), Gulyás (64') Klausz László:

"Viszonylag gyengébb játékkal és egy kis szerencsével, de megszakítottuk a Vác veretlenségi sorozatát."

Online közvetítésünk

VÉGE.

90+2'
Ebben a pillanatban véget ér a találkozó, Zádori góljával itthon tartja a három pontot a Szeged 2011-Grosics Akadémia!
90'
Kettő percet hosszabbít a játékvezető.
89'
Mindent egy lapra feltéve igyekszik egyenlíteni a vendég csapat, de a Szeged-Grosics nagyon stabilan védekezik, nagyjából 25 méterre a kaputól meghúzták a védelmi vonalakat, amin nem tud áthatolni a Vác. Ráadásul nagyon nagy területek maradnak a vendégek mögött, így megnyílik a lehetőség egy-egy kontrára is akár.
84'
Nem igazán tudott váltani a bekapott gól után a vendég csapat, sőt továbbra is többet birtokolja a labdát a Szeged-Grosics és szeretné lezárni a találkozót egy második góllal.
77'
GÓÓÓL! Megszerzi a vezetést a Szeged-Grosics! Mészáros adja be a labdát jobb oldalról, Germán nagyot küzd a védőjével középen, és a sípcsontjáról pont az érkező Zádori elé kerül a labda, aki bal lábbal a kapuba juttatja, 1-0!
74'
Negyven méterre a váci kaputól jut szabadrúgáshoz a Szeged, Mészáros íveli be a pontrúgást a kapu elé, Zádori meg is tudja csúsztatni, de nem veszélyes a fejes.
68'
A váciak is kihasználják utolsó cserelehetőségüket, Nagy Richárd helyett Kákonyi Dániel folytatja.
67'
Germán Tamás is kidumál magának egy sárga lapot a játékvezetőnél.
64'
Gulyás szabálytalankodik Horváth-tal szemben, jár a sárga lap.
63'
Nyitottabban futballoznak az utóbbi percekben a csapatok, mindkét fél gyorsan próbál letámadni a labdavesztések után, egyelőre komolyabb helyzet nem alakult ki, de minden esély megvan rá ha így folytatódik az összecsapás.
58'
Lescsapdát próbál állítani a Szeged a Vácnak, Tóth Barnabás ki is ugrana és vélhetően nem is volt lesen, de a partjelző behúzza.
54'
Nem vár tovább Klausz László a harmadik cserével, Kasubát Farkas Aurél váltja, ezzel kihasználja az összes cserelehetőségét a Szeged-Grosics.
52'
A személyi változtatások ellenére nem változott a játék képe a második játékrész első perceiben, továbbra is a két tizenhatos között zajlik a játék, nem bírnak egymással a felek.
46'
A vendégek is változtattak a szünetben, Balajti Ádám nem jött ki a második játékrészre, a helyén Rusvay Gergely folytatja.
46'
Valóságos cseredömping zajlott a szünetben, Klausz László két helyen is változtatott: Andorka Péter Helyén Zádori Krisztián, Király Patrik helyén pedig Pászka Lóránt folytatja.
46'
Folytatódik a találkozó, a hazaiak kezdték ezt a játékrészt.

SZÜNET.

45'
Itt a vége az első félidőnek, nem született gól az első 45 percben, meglehetősen küzdelmes, nagy taktikai csatát hozó mérkőzést láthat a közönség.
43'
Meddő mezőnyfölényben futballozik a hazai csapat, de a Vác nagyon masszívan védekezik, nehéz helyzetet kialakítani ellenük. Közben a túloldalon sikerül átjátszani a Szeged-Grosics védelmét, legalábbis a labda átjut azon, de Szántai résen van és jól mozdul ki a kapuból, így nem alakul ki komolyabb helyzet.
34'
Kényszerű csere a vendégeknél: a megsérülő Mátyás Zsolt helyére Major Máté érkezik. Mátyás Király Patrikkal harcolt egy labdáért a levegőben, azonban nagyon szerencsétlenül fogott talajt és a bokája sérült meg.
32'
Jobbára a váci térfélen zajlik a játék, a vendégek egy-egy kontrával próbálkoznának, de a szegedi középpályán rendszeresen elhalnak ezek az akciók. Több taktikai szabálytalanság tördeli a játékot, így nem igazán tud kibontakozni egyik csapat sem.
27'
Kisebb veszély alakul ki a hazai kapu előtt. Egy váci beadás után Mészáros ér szerencsétlenül a labdába, fel is pattan előtte, így nagyon felpörgeti a játékszert, Szántai azonban résen van, és a léc alá tartó labdát a vonalon megkaparintja.
24'
Tóth Barnabás páros lábbal történő belépőjét természetesen sárga lappal jutalmazza a játékvezető, veszélyes megmozdulás volt ez a vendégek ötösétől.
22'
Kasuba lódul meg a jobb szélen, egészen az alapvonalig viszi a labdát, azonban a váciak jól zárnak és megakadályozzák a beadást.
17'
Az utóbbi percekben kicsit feljebb lépett a Vác, a hazaiak több alkalommal is elszórják a labdát a középpályán, mintha egy kicsit nagyobb nyomást gyakorolna a vendég gárda ellenfelére, azonban komoly helyzetet eddig nem sikerült kidolgoznia Nagy Tibor együttesének.
13'
Rögtön az előző jelenet utáni szögletből veszélyeztet a Szeged-Grosics. Farkas érkezik remekül középen, Szentpéteri kicsit alá is szalad a labdának, de a csúsztatott fejes néhány centivel a hosszú sarok mellett hagyja el a játékteret.
12'
Szentpéterinek akad egy kis munkája a vendég kapuban, ám nem egy szegedi akció következtében kell játékba avatkoznia. Egy hazagurított labda pattan fel előtte, ami alaposan megtréfálja, de kisebb nehézségek árán sikerül megmentenie a potyagóltól önmagát és csapatát is.
7'
Valamelyest támadóbban lép fel a Szeged 2011, de ez egyelőre komoly helyzetben nem mutatkozott meg, szemmel láthatóan a Vác egy biztonságosabb futballra rendezkedett be mára. Germán előtt adódhatott volna egy kisebb lehetőség, azonban a vendég védőknek sikerül felszabadítania.
1'
Elkezdődött a találkozó, a vendégek kezdték a meccset, a Vác piros szerelésben lép pályára, a hazaiak pedig kék-feketében.

14.15

Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Merkantil Bank Liga 23. fordulójából a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Vác FC összecsapása.

A mérkőzés 14:30-kor kezdődik Szilágyi Sándor sípszavára.

A mérkőzés elé

A mérkőzést felvező cikkünket

ITT

olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.