Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: Zádori gólja döntött a Vác ellen

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

szeged2011_puskasakademia06_gs

Megtörte a Vác remek sorozatát a Szeged 2011-Grosics Akadémia, Zádori góljával 1-0-ra győzött Klausz László együttese.

Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző
2017. március 5., 14.30
Szeged 2011
Vác
Vége a mérkőzésnek.

Játékvezető: Szilágyi Sándor •* Asszisztens: Horváth Róbert, Szilágyi Norbert
1
0

Merkantil Bank Liga, 23. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Vác FC 1-0 (0-0)
Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző. Vezeti: Szilágyi Sándor (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert).
Szeged 2011: Szántai – Kasuba (Farkas 54′), Jagodics, Farkas M., Mészáros M., Horváth A., Coroian, Király (Pászka, a szünetben), Zabari, Germán, Andorka (Zádori, a szünetben). Vezetőedző: Klausz László.
Vác: Szentpéteri – Hegedűs Cs., Tóth B., Nagy R. (Kákonyi 68′), Tóth G., Gulyás, Görgényi, Dlusztus, Balajti (Rusvay, a szünetben), Mátyás (Major 34′), Niedermüller. Vezetőedző: Nagy Tibor.
Gól: Zádori (77′)
Sárga lap: Jagodics (45′), Germán (67′) ill. Tóth B. (24′), Gulyás (64′)

Klausz László: “Viszonylag gyengébb játékkal és egy kis szerencsével, de megszakítottuk a Vác veretlenségi sorozatát.”

Online közvetítésünk

VÉGE.

90+2′
Ebben a pillanatban véget ér a találkozó, Zádori góljával itthon tartja a három pontot a Szeged 2011-Grosics Akadémia!
90′
Kettő percet hosszabbít a játékvezető.
89′
Mindent egy lapra feltéve igyekszik egyenlíteni a vendég csapat, de a Szeged-Grosics nagyon stabilan védekezik, nagyjából 25 méterre a kaputól meghúzták a védelmi vonalakat, amin nem tud áthatolni a Vác. Ráadásul nagyon nagy területek maradnak a vendégek mögött, így megnyílik a lehetőség egy-egy kontrára is akár.
84′
Nem igazán tudott váltani a bekapott gól után a vendég csapat, sőt továbbra is többet birtokolja a labdát a Szeged-Grosics és szeretné lezárni a találkozót egy második góllal.
77′
GÓÓÓL! Megszerzi a vezetést a Szeged-Grosics! Mészáros adja be a labdát jobb oldalról, Germán nagyot küzd a védőjével középen, és a sípcsontjáról pont az érkező Zádori elé kerül a labda, aki bal lábbal a kapuba juttatja, 1-0!
74′
Negyven méterre a váci kaputól jut szabadrúgáshoz a Szeged, Mészáros íveli be a pontrúgást a kapu elé, Zádori meg is tudja csúsztatni, de nem veszélyes a fejes.
68′
A váciak is kihasználják utolsó cserelehetőségüket, Nagy Richárd helyett Kákonyi Dániel folytatja.
67′
Germán Tamás is kidumál magának egy sárga lapot a játékvezetőnél.
64′
Gulyás szabálytalankodik Horváth-tal szemben, jár a sárga lap.
63′
Nyitottabban futballoznak az utóbbi percekben a csapatok, mindkét fél gyorsan próbál letámadni a labdavesztések után, egyelőre komolyabb helyzet nem alakult ki, de minden esély megvan rá ha így folytatódik az összecsapás.
58′
Lescsapdát próbál állítani a Szeged a Vácnak, Tóth Barnabás ki is ugrana és vélhetően nem is volt lesen, de a partjelző behúzza.
54′
Nem vár tovább Klausz László a harmadik cserével, Kasubát Farkas Aurél váltja, ezzel kihasználja az összes cserelehetőségét a Szeged-Grosics.
52′
A személyi változtatások ellenére nem változott a játék képe a második játékrész első perceiben, továbbra is a két tizenhatos között zajlik a játék, nem bírnak egymással a felek.
46′
A vendégek is változtattak a szünetben, Balajti Ádám nem jött ki a második játékrészre, a helyén Rusvay Gergely folytatja.
46′
Valóságos cseredömping zajlott a szünetben, Klausz László két helyen is változtatott: Andorka Péter Helyén Zádori Krisztián, Király Patrik helyén pedig Pászka Lóránt folytatja.
46′
Folytatódik a találkozó, a hazaiak kezdték ezt a játékrészt.

SZÜNET.

45′
Itt a vége az első félidőnek, nem született gól az első 45 percben, meglehetősen küzdelmes, nagy taktikai csatát hozó mérkőzést láthat a közönség.
43′
Meddő mezőnyfölényben futballozik a hazai csapat, de a Vác nagyon masszívan védekezik, nehéz helyzetet kialakítani ellenük. Közben a túloldalon sikerül átjátszani a Szeged-Grosics védelmét, legalábbis a labda átjut azon, de Szántai résen van és jól mozdul ki a kapuból, így nem alakul ki komolyabb helyzet.
34′
Kényszerű csere a vendégeknél: a megsérülő Mátyás Zsolt helyére Major Máté érkezik. Mátyás Király Patrikkal harcolt egy labdáért a levegőben, azonban nagyon szerencsétlenül fogott talajt és a bokája sérült meg.
32′
Jobbára a váci térfélen zajlik a játék, a vendégek egy-egy kontrával próbálkoznának, de a szegedi középpályán rendszeresen elhalnak ezek az akciók. Több taktikai szabálytalanság tördeli a játékot, így nem igazán tud kibontakozni egyik csapat sem.
27′
Kisebb veszély alakul ki a hazai kapu előtt. Egy váci beadás után Mészáros ér szerencsétlenül a labdába, fel is pattan előtte, így nagyon felpörgeti a játékszert, Szántai azonban résen van, és a léc alá tartó labdát a vonalon megkaparintja.
24′
Tóth Barnabás páros lábbal történő belépőjét természetesen sárga lappal jutalmazza a játékvezető, veszélyes megmozdulás volt ez a vendégek ötösétől.
22′
Kasuba lódul meg a jobb szélen, egészen az alapvonalig viszi a labdát, azonban a váciak jól zárnak és megakadályozzák a beadást.
17′
Az utóbbi percekben kicsit feljebb lépett a Vác, a hazaiak több alkalommal is elszórják a labdát a középpályán, mintha egy kicsit nagyobb nyomást gyakorolna a vendég gárda ellenfelére, azonban komoly helyzetet eddig nem sikerült kidolgoznia Nagy Tibor együttesének.
13′
Rögtön az előző jelenet utáni szögletből veszélyeztet a Szeged-Grosics. Farkas érkezik remekül középen, Szentpéteri kicsit alá is szalad a labdának, de a csúsztatott fejes néhány centivel a hosszú sarok mellett hagyja el a játékteret.
12′
Szentpéterinek akad egy kis munkája a vendég kapuban, ám nem egy szegedi akció következtében kell játékba avatkoznia. Egy hazagurított labda pattan fel előtte, ami alaposan megtréfálja, de kisebb nehézségek árán sikerül megmentenie a potyagóltól önmagát és csapatát is.
7′
Valamelyest támadóbban lép fel a Szeged 2011, de ez egyelőre komoly helyzetben nem mutatkozott meg, szemmel láthatóan a Vác egy biztonságosabb futballra rendezkedett be mára. Germán előtt adódhatott volna egy kisebb lehetőség, azonban a vendég védőknek sikerül felszabadítania.
1′
Elkezdődött a találkozó, a vendégek kezdték a meccset, a Vác piros szerelésben lép pályára, a hazaiak pedig kék-feketében.

14.15 Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Merkantil Bank Liga 23. fordulójából a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Vác FC összecsapása.

A mérkőzés 14:30-kor kezdődik Szilágyi Sándor sípszavára.

A mérkőzés elé

A mérkőzést felvező cikkünket ITT olvashatják.

Hírzóna

Szegedre érkezik a fallabda elitje

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

A szegedi Squash Club Szabadidőközpont ad otthont szombaton az I. osztályú férfi csapatbajnokság mindent eldöntő 3. fordulójának.

Tovább olvasom

Sport

Marin Sego Franciaországban is szurkol a Szegednek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Tovább olvasom

Sport

Elhunyt Göröcs János, az UTE legendás labdarúgója

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Nyolcvanéves volt.

Tovább olvasom

Aktuál