Labdarúgás: élvonalbeli ellenféllel szemben gyakorolt a SZEOL

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol_budaors40_gs

Az MTK vendége volt csütörtökön a bajnoki szünetet kihasználva a SZEOL SC: a kék-feketék a korán bekapott gól után nem tudták megállítani a fővárosiakat, és 5-0-s vereséget szenvedtek.

A magyar válogatott portugálok elleni világbajnoki selejtezője miatt nem rendeznek fordulót a sem az első, sem a másodosztályban a hétvégén, a szünetet kihasználva pedig az MTK együttesével találkozott felkészülési mérkőzésen a SZEOL SC.

Zoran Kuntic több olyan labdarúgónak is lehetőséget adott az élvonalbei csapat ellen, akik eddig kevesebbet szerepeltek a bajnokságban: a bajnokikon megszokott játék zajlott a pályán bő tíz percig, majd jött egy védelmi megingás, amit azonnal ki is használt az MTK, amelynek kezdőcsapatában több meghatározó játékos, így Kanta József, Dragan Vukmir és Nikházi Márk is szerepet kapott. A szünetben ugyan 2-0-ra vezetett a 23-szoros bajnok, de a SZEOL innen már nem tudott visszakapaszkodni, az utolsó bő fél órában pedig a fővárosiak NB I-es keretéhez tartozó játékosok is beszálltak, és végül 5-0-s győzelmet könyvelhetett el az MTK.

A SZEOL szombaton is játszik felkészülési mérkőzést, 11 órától a megyeegyet vezető Csongrád ellenfelei lesznek Búrány Zoltánék.

Felkészülési mérkőzésen

MTK – SZEOL SC 5-0 (2-0)
SZEOL, I. félidő: Leindler – Búrány, Vágó, Gál, Fehér, Ferkó, Tomisic, Mendebaba, Nagy R., Maksimovic, Kéri.
II. félidő: Prokop – Rádi, Rácz, Vágó, Grünvald, Lévai, Forró (Kiss R.), Mihály, Harsányi (Papp Á.), Péter, Beretka.
Gól: Szuhodovszki, Tóth, Korozmán, Borbély, Kolomoiets.

Zoran Kuntic: “Nagyon rosszul játszottunk ma, megint elkövettünk egy hatalmas hibát, ami után szétestünk, és hozzáállásbeli problémánk is volt, viszont örülök neki, hogy ezek a dolgok most derültek ki. A fiatalok is fontos perceket kaptak ma. Az MTK nyilvánvalóan jobb csapat, mint mi, de így nem szabad játszani.”

Default thumbnail
Előző sztori

Londoni merénylet - Theresa May: brit volt a merénylő, és az elhárítás ismerte

Következő sztori

Simicskó: Magyarország is alakítója szeretne lenni a közös biztonságnak

Legutóbbi hasonló cikkek