Sport

Futsal: vereséggel zárta az alapszakaszt a Szent Mihály + FOTÓK

Futsal: vereséggel zárta az alapszakaszt a Szent Mihály + FOTÓK

2017. március 28., kedd
Futsal: vereséggel zárta az alapszakaszt a Szent Mihály + FOTÓK
st_mihaly_nyirseg27_gs

Utolsó alapszakaszbeli mérkőzésén lépett pályára a Szent Mihály a női futsal NB II Keleti csoportjában, Hódi Zsuzsanna lányai bár 3-1-re is vezettek, végül pont nélkül hagyták el a pályát.

Kvázi tét nélkül vághatott neki a Szent Mihály az NB II Keleti csoport alapszakaszának utolsó fordulójára, a Nyírség elleni meccs előtt ugyanis már eldőlt, hogy biztosan a felsőházban folytatja a csapat. Az első percben máris hátrányba kerültek Jankulár Zitáék, ami meg is fogta a csapatot - de még a szünet előtt egy percen belül szerzett két góllal sikerült fordítaniuk. A rövidebb paddal érkező vendégek azonban nem adták fel: bár 3-1-re meglépett a Szent Mihály, de Nagy Nóra visszahozta egyre a Nyírséget, a hajrában pedig ismét két gyors gól esett, és mivel ezeket a vendégek lőtték, így meg is fordították a meccset, és kétgólos hátrányból sikerült nyerniük. Ezzel vereséggel zárt a Szent Mihály az alapszakaszban, de ettől függetlenül a felsőházban folytathatja a rájátszásban.

Női futsal NB II Keleti csoport, 21. forduló

Szent Mihály - Nyírség NSC 3-4 (2-1)

Deszk, vezette: Szöllősi Ferenc, Dobai János (Böszörményi Sándor)

Szent Mihály:

Jankulár - Géczi, Sávai, Varga Zs., Zimányi Kovács. Csere: Horváth M. (kapus), Szabó E., Redetzky, Baksa, Harcel, Vass, Börcsög, Fehér Zs., Koncz.

Vezetőedző:

Hódi Zsuzsanna.

Nyírség:

Ascsillán - Szűcs É., Kovács K., Kertész, Nagy B. Csere: Gyurján, Nagy N.

Vezetőedző:

Kósa János.

Gól:

Géczi (18', 22'), Zimányi Kovács (19') ill. Kovács K. (1', 36'), Nagy N. (30'), Szűcs É. (35').

Az alapszakasz végeredménye:

1. Reklám Press Skorpió 43 pont 2. Gyulai Amazonok 41 pont 3. Hajdúböszörményi TE 32 pont 4. Szent Mihál 28 pont 5. Berettyóújfalu 20 pont 5. Nyírség NSC 15 pont 7. Gerjeni SK 1 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.