Bulvár

Kilencen sérültek, de már újra zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Csengelénél

Kilencen sérültek, de már újra zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Csengelénél

2017. március 26., vasárnap
Kilencen sérültek, de már újra zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Csengelénél
kekfeny_rendorseg_szirena

Befejeződött a műszaki mentés az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Csengele közelében, ahol korábban egy autóbusz az árokba sodródott - írja a police.hu.

Baleset történt március 26-án, 2 óra körül az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 133-as kilométerszelvényben, ahol egy bolgár honosságú autóbusz az úttest melletti árokba sodródott. A balesetben kilencen megsérültek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A jármű műszaki mentése idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás útlezárás volt érvényben. Mostanra megszűnt a forgalomkorlátozás, az autópálya ismét teljes szélességében járható.

Korábban írtuk

Balesetben érintett autóbusz műszaki mentése miatt félpályás útlezárás van érvényben az M5-ös autópályán, Csengele közelében, a Szeged irányába vezető oldalon.

Ahogy arról beszámoltunk

baleset történt március 26-án, hajnali 2 óra körül az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 133-as kilométerszelvényben. Egy bolgár honosságú autóbusz sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett, majd az úttest melletti árokba sodródott. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben kilenc személy megsérült, akiket a mentőszolgálat kórházba szállított. A jármű műszaki mentése idejére az autópálya érintett szakaszán félpályás útlezárás van érvényben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.