Közélet

DÉMÁSZ-ként folytatja a villamosenergia-szolgáltató

DÉMÁSZ-ként folytatja a villamosenergia-szolgáltató

2017. március 1., szerda
DÉMÁSZ-ként folytatja a villamosenergia-szolgáltató

Február elsejétől a DÉMÁSZ a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként biztosítja fogyasztói számára a folyamatos és biztonságos villamos energia ellátást a hazai energiaszektorban.

A Társaság új neve 2017. március elsejétől DÉMÁSZ Zrt., amely 775 ezer lakossági- és versenypiaci fogyasztót lát el villamos energiával az ország délkeleti részén. Ehhez kapcsolódóan a továbbiakban a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. is az EDF név nélkül biztosítja fogyasztói számára a biztonságos ellátást. Az ENKSZ együttesen így már megközelítőleg 4 millió lakossági és versenypiaci fogyasztó energiaellátását szavatolja. Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. tavaly december 5-én adásvételi szerződést írt alá az EDF DÉMÁSZ Zrt. 100%-os részvénycsomagjának megvásárlásáról. A tulajdonosváltáshoz kapcsolódóan az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nem volt. A névváltozás az arculatot és az arculati elemeket érinti, amelynek következtében az ügyfélszolgálat, a számlalevelek és kiadványok március elsejétől a DÉMÁSZ nevével és az új logóval jelennek meg. A fogyasztók az ügyfélszolgálati irodákban, illetve a

www.demasz.hu

illetve a

www.demaszhalozat.hu

oldalakon a megszokott módon intézhetik ügyeiket. Az egyedi ügyfélazonosítók változatlanok maradnak. Az ENKSZ szakmai irányítása alatt, a nemzeti energetikai társaságok együttműködése a garancia arra, hogy a DÉMÁSZ a legmagasabb műszaki színvonalon, hatékony és ügyfélbarát működés mellett végzi a villamosenergiaszolgáltatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.