DÉMÁSZ-ként folytatja a villamosenergia-szolgáltató

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február elsejétől a DÉMÁSZ a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként biztosítja fogyasztói számára a folyamatos és biztonságos villamos energia ellátást a hazai energiaszektorban.

A Társaság új neve 2017. március elsejétől DÉMÁSZ Zrt., amely 775 ezer lakossági- és versenypiaci fogyasztót lát el villamos energiával az ország délkeleti részén. Ehhez kapcsolódóan a továbbiakban a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. is az EDF név nélkül biztosítja fogyasztói számára a biztonságos ellátást.

Az ENKSZ együttesen így már megközelítőleg 4 millió lakossági és versenypiaci fogyasztó energiaellátását szavatolja. Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. tavaly december 5-én adásvételi szerződést írt alá az EDF DÉMÁSZ Zrt. 100%-os részvénycsomagjának megvásárlásáról. A tulajdonosváltáshoz kapcsolódóan az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nem volt.

A névváltozás az arculatot és az arculati elemeket érinti, amelynek következtében az ügyfélszolgálat, a számlalevelek és kiadványok március elsejétől a DÉMÁSZ nevével
és az új logóval jelennek meg. A fogyasztók az ügyfélszolgálati irodákban, illetve a
www.demasz.hu illetve a www.demaszhalozat.hu oldalakon a megszokott módon intézhetik ügyeiket. Az egyedi ügyfélazonosítók változatlanok maradnak.

Az ENKSZ szakmai irányítása alatt, a nemzeti energetikai társaságok együttműködése a garancia arra, hogy a DÉMÁSZ a legmagasabb műszaki színvonalon, hatékony és ügyfélbarát működés mellett végzi a villamosenergiaszolgáltatást.

Előző sztori

Mabisz: éjfélig még be lehet fizetni a kötelezőt

Következő sztori

Teljesen felújítják a Budapesti körúti rendelőt