Vélemény

Csúri Ákos a Blogstaron: A Quimby „szájbaszart” forintjai

Csúri Ákos a Blogstaron: A Quimby „szájbaszart” forintjai

2017. március 12., vasárnap
Csúri Ákos a Blogstaron: A Quimby „szájbaszart” forintjai
kiss_tibor_quimby_blogstar

Amit Kissnek lehet, azt Bayernek nem? - teszi fel a kérdést Csúri Ákos a Blogstaron, mivel Kiss Tibor kifogásolható nyilatkozatait felkapja a liberális sajtó, míg Bayer Zsolt szájából ugyanazt elítéli.

Harsogja az

index.hu

, hogy A Quimby frontembere kőkeményen beszólt az Orbán-rendszernek. Húh! Kiss Tibi odapörkölt a Hír Tv-ben, valami Alinda műsorában, és akkor most aztán beindulhat a facebook, pörögnek a megosztások, jönnek a Veled vagyunk, Vietnám! mintájára a Veled vagyunk, Kiss Tibi! baromságok, és a liberálisok megint kettős mércével mérnek. A helyzet ugyanis olvasatomban a következő. Demokrácia, szólás- és véleményszabadság van, így

Kiss Tibor

egykori kábítószerfüggő azt mond, amit akar. Demokrácia, szólás- és véleményszabadság van, így a Hír tv műsoraiban tartalmilag azt engednek – rákérdezés, visszakérdezés nélkül – adásba, amit a szerkesztők és műsorvezetők gondolnak. Demokrácia, szólás- és véleményszabadság van, így a maszturbáló liberálisok olyan kommentárokkal osztják meg Kiss Tibor egykori kábítószerfüggő tökösségét, amilyennel csak akarják. DE!!!! Ezek után, amelyik liberális médium (444.hu, 24.hu, index.hu, kolozsvaros.com és társai) még egyszer beleköt

Bayer Zsoltba

, amiért trágár kifejezésekkel (is) kifejezi indulatait, akkor ugyanígy tegyék ezt meg Kiss Tiborral is. Aki a következőket „költötte”: Miért basszátok szét az országomat? (…) Miért szarjátok szájba az álmodót? (…) Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok (…). És kapnak a Fidesz törzsszavazói is: Másfél millió káposztafej. Meg a megválasztott miniszterelnök is: Varangykirály. Nos, a pihe-puha mimóza-lelkületű véleményformálók és kritikusok másolják e szavak mögé Kiss Tibinek címezve az összes minősítést és jelzőt, amivel Bayert illették. Vagy amit Kissnek lehet, azt Bayernek nem? És még valami: a Quimby szekérderéknyi lóvéért többször fellépett Tusványoson. Speciel a „Varangykirály” jelenlétében is. Egy koncertszervezéssel – is – foglalkozó barátom régóta panaszkodik, hogy a P. Mobil Honfoglalás szvitjét 15 éve nem tudja bejuttatni a tusványosi programba. Jó hírem van neki! A szájbaszart Kiss Tibi nyilván visszafizeti az eddig felmarkolt milliókat a szervezőknek (mert ideológiailag nem lehet kóser neki káposztafejeknek zenélni) és abból biztosan meghívják a Honfoglalást. Ennyi azért még csak maradt a fideszes szervezőkben… De amíg ez nem történik meg, addig is megkérem Bayer Zsoltot, hogy függessze fel korábbi elhatározását és bátran használjon trágár kifejezéseket – ha érzelmei, a mondanivalója és a szövegkörnyezet úgy kívánja – publicisztikáiban. Mert ha majd Kisst azzal védik, hogy ő költő, akkor Bayerre meg nyugodtan mondhatjuk, hogy ő meg író. Ami igaz is.

Forrás: ezatuti.blogstar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.