/

A Széchenyi Programiroda szegedi irodája új helyszínen várja ügyfeleit

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szechenyi_programiroda

A programiroda szegedi irodája a könnyebb megközelíthetőség és a megnövekedett érdeklődés miatt új helyszínen várja a pályázati lehetőségek iránt érdeklődőket.

„Közel a segítség!” – szól az országosan hatvan helyszínen működő Széchenyi Programiroda szlogenje. A programiroda szegedi irodája a könnyebb megközelíthetőség és a megnövekedett érdeklődés miatt új helyszínen várja a pályázati lehetőségek iránt érdeklődőket.

Térítésmentesen vehető igénybe az iroda munkatársainak tanácsadó és tájékoztató tevékenysége, amely a potenciális pályázók és a kedvezményezettek számára nyújt segítséget a projektek tervezése és megvalósítása során.

Az iroda tanácsadói a 2014-2020-as fejlesztési ciklus keretében megjelent nagyszámú pályázati lehetőség között segítenek eligazodni. Tevékenységük elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozásokra fókuszál, de készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére is, többek között a 2017. február 24-én megjelent „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című felhívással kapcsolatban is.

Új cím: 6722 Szeged, Bécsi krt. 5. (Földszint)
Nyitva tartás: Hétfő-csütörtök 8:00-17:00, péntek 8:00-14:00 óra

További kérdésekkel a +36 20 381 3500-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Előző sztori

Fergeteges sikert aratott a Szegedi Kortárs Balett legújabb produkciója a Müpában

Következő sztori

Illegális bevándorlás - Trócsányi: Magyarország eleget tesz nemzetközi kötelezettségeinek

Legutóbbi hasonló cikkek