Közélet

A Széchenyi Programiroda szegedi irodája új helyszínen várja ügyfeleit

A Széchenyi Programiroda szegedi irodája új helyszínen várja ügyfeleit

2017. március 3., péntek
A Széchenyi Programiroda szegedi irodája új helyszínen várja ügyfeleit
szechenyi_programiroda

A programiroda szegedi irodája a könnyebb megközelíthetőség és a megnövekedett érdeklődés miatt új helyszínen várja a pályázati lehetőségek iránt érdeklődőket.

„Közel a segítség!” – szól az országosan hatvan helyszínen működő Széchenyi Programiroda szlogenje. A programiroda szegedi irodája a könnyebb megközelíthetőség és a megnövekedett érdeklődés miatt új helyszínen várja a pályázati lehetőségek iránt érdeklődőket. Térítésmentesen vehető igénybe az iroda munkatársainak tanácsadó és tájékoztató tevékenysége, amely a potenciális pályázók és a kedvezményezettek számára nyújt segítséget a projektek tervezése és megvalósítása során. Az iroda tanácsadói a 2014-2020-as fejlesztési ciklus keretében megjelent nagyszámú pályázati lehetőség között segítenek eligazodni. Tevékenységük elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozásokra fókuszál, de készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére is, többek között a 2017. február 24-én megjelent „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című felhívással kapcsolatban is.

Új cím:

6722 Szeged, Bécsi krt. 5. (Földszint)

Nyitva tartás:

Hétfő-csütörtök 8:00-17:00, péntek 8:00-14:00 óra További kérdésekkel a +36 20 381 3500-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.