Közélet

Vádemelés a késsel rabolni szándékozó apátfalvi férfival szemben

Vádemelés a késsel rabolni szándékozó apátfalvi férfival szemben

2017. február 21., kedd
Vádemelés a késsel rabolni szándékozó apátfalvi férfival szemben

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy apátfalvi dohányboltot próbált meg kirabolni tavaly év végén.

A vádirat szerint a vádlott 2016. december 7. napján 10 óra körül ment be a dohányboltba rablási szándékkal, kezében egy 25 cm hosszúságú konyhakéssel. Miután belépett, a boltban dolgozó sértett felé tartotta a kést és felszólította a nőt a trafik bevételének átadására. A sértett a vádlott fenyegetését figyelmen kívül hagyva nem adta át a több, mint százezer forintos bevételt a vádlott ismételt követelésére sem, melynek hatására a férfi szándékával felhagyva sietve távozott az üzletből. Az ügyészség a vádlottat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérletével vádolja, mint különös és többszörös visszaesőt, figyelemmel arra is, hogy korábbi vagyoni elleni bűncselekmény miatt kiszabott börtönbüntetéséből alig 3 héttel a cselekményt megelőzően szabadult. A vádemeléskor előzetes letartóztatásban lévő vádlott bűnösségének kérdésében a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.