/

Tűzesethez és műszaki mentéshez is riasztották a katasztrófavédelem és a tűzoltóság egységeit kedden

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tuzolto_katasztrofavedelem

Hómdezővásárhelyen egy elhagyott lakóház égett, Sándorfalván egy idős ember lett rosszul. A mentőszolgálat kérte a katasztrófavédelem segítségét.

Teljes terjedelmében égett egy elhagyott lakóház kedden éjjel Hódmezővásárhelyen. Az esethez a város hivatásos egységeit, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztotta a főügyelet. A tűzoltók több vízsugárral végezték az oltást, a tűz okának felderítésére helyszíni szemlét végeztek a szakemberek. Az eset során senki sem sérült meg.

Az ablakon keresztül jutottak be a tűzoltók egy családi házba szerdán reggel Sándorfalván. Egy idős, beteg ember rosszulléte miatt nem tudott ajtót nyitni a mentőszolgálat munkatársainak, ezért kérték a katasztrófavédelem segítségét. Az egység dugólétra és kéziszerszámok segítségével jutott be a lakásba. A beavatkozásnak köszönhetően rövid időn belül megkezdődhetett a sérült ellátása.

Előző sztori

Pompeji pusztulása a filmművészetben és irodalomban

Következő sztori

Úszás: visszavonul Risztov Éva