Bulvár

Szegedi lemezlovas a nemzetközi DJ verseny döntőjében

Szegedi lemezlovas a nemzetközi DJ verseny döntőjében

2017. február 8., szerda
Szegedi lemezlovas a nemzetközi DJ verseny döntőjében
dj_zene_lemezlovas

Egy fiatal szegedi DJ, Roland Dénes (Toney Malks) is bejutott az NYDJAY nevű nemzetközi DJ verseny regionális, budapesti döntőjébe. Az Akvárium Klub-ban három másik DJ tehetséggel kell megküzdenie, hogy továbbjusson a verseny középdöntőjébe.

Szombaton, február 11-én az Akvárium Klub-ban négy feltörekvő DJ száll csatába a közönség és a zsűri kegyeiért, hogy megnyerhessék a verseny fődíját és nemzetközi hírnévre tehessenek szert. Az est házigazdája és sztárfellépője, a spanyol sztár

DJ Danny Avila

mellett két közismert magyar lemezlovas,

Edo Denova

és

Bárány Attila

pörgetik fel a közönséget. A versenysorozat hatalmas nyitóbulival vágott bele a nagy utazásába, melynek helyszíne a kölni Boothouse klub volt. Az európai döntők következő helyszíne Párizs és Stockholm után Budapesten lesz, ahol eszméletlen bulival várják a magyar közönséget. 2017 január és áprilisa között Európa legismertebb klubjaiban rendezik meg a verseny fordulóit. Hogy a budapesti győztes DJ-ben megvan-e mindaz, ami Európa egyik legnagyobb lemezlovasává teszi, a rendezvénysorozat záró napján, a gigantikus finálén dől majd el, amelynek pontos helyszíne még titkos. Számos ifjú DJ tehetség töltötte fel a mixét, hogy esélyt kaphasson a kibontakozásra. A döntőbe került nyertes lemezlovasok (The Chronicle- Cherkasy, Ukrajna; “Dee Push”– Zębowice, Lengyelország; Yamina – Győr, Magyarország; Toney Malks - Szeged, Magyarország) most megpróbálhatják valóra váltani az álmaikat. Egy izgalmas csatára számíthatunk a lemezlejátszók mögött, ahol a DJ-knek nem csupán a szakmai zsűrit, de a bulizó közönséget is meg kell győzni tudásukról és tehetségükről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.