Közélet

Nyertest hirdettek a bohócdoktorok rajzpályázatán

Nyertest hirdettek a bohócdoktorok rajzpályázatán

2017. február 13., hétfő
Nyertest hirdettek a bohócdoktorok rajzpályázatán
átadás 01

Rajzpályázatot hirdetett „Betegség és gyógyítás” témakörben a szegedi Mosolykommandó Alapítvány Bohócdoktor Csapata, amelynek kihirdették a nyerteseit.

Az alapítvány tagjai fontosnak tartják, hogy a gyermekek, és a fiatalok körében is erősítsék a társadalmi felelősségvállalást, és az embertársak iránti felelősségtudatot. Szemléletformáló rajzpályázatukkal a kiválasztott rajzokból Vándorkiállítást terveznek elindítani, elsősorban Gyermekkórházakba.

Fődi Brigi

, a szervezet elnöke elmondta, hogy a nyertes pályaművek így részesei lesznek a bohócdoktorok gyógyító munkájának, az üzenet közvetítésének, hogy soha nem szabad feladni semmilyen küzdelmet. „A gyermekek a pozitív gondolataikat a legjobban a saját rajzaikon képesek kimutatni, és ha ezekkel a gondolatokkal erőt, és kitartást tudunk közvetíteni, akkor a Mosolykommandó máris elérte a kitűzött célját a pályázatnak.” A rajzpályázatra több, mint 4.000 pályamű érkezett be, ami elképesztő rekord az alapítvány életében. A nyerteseket szakmai zsűri választotta ki, előnyt jelentett a bohócdoktorok megjelenítése is. A sokezer pályázat feldolgozását követően az alábbi nyertesek kerültek kiértesítésre: I. helyezett: Őze Virág (11 éves) „Jókedv és nevetés segíti a gyógyulást” című alkotásával II. helyezett: Preszter Milán (11 éves) „Győztünk” című alkotásával III. helyezett: Igriczi Dániel (6 éves) „A zsonglőrbohóc” című alkotásával

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.