///

Nyerjen jegyet a Házasság Hete filmvetítéseire a SZEGEDma.hu-val!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hazassag_hete_dom0_gs

Öt páros mozijegyet nyerhet az idén kilencedik alkalommal megrendezett Házasság Hete filmvetítéseire nyereményjátékunkkal!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezi a Házasság Hetét a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja. A szervezők ismét sokszínű és változatos programkínálattal jelentkeznek, előadások, fórumbeszélgetések, filmvetítések, interaktív játékok, problémafelvetések és válaszok egyaránt várják a házasság, illetve az egymás iránti szeretet kérdései iránt fogékony érdeklődőket. A részletek megtalálhatók ITT.

Azon olvasók között, akik helyes választ adnak az alábbi kérdésekre, 5 x 2 db mozijegyet sorsolunk ki.

A Házasság Hete programsorozatról bővebb információ, továbbá a részletes programterv ide kattintva érhető el. (Játékunk kapcsán is hasznos tudnivalók olvashatók a linken!)

Játékunk kérdései a következők:

1. Hivatalos felmérések szerint örvendetesen nőtt a házasságkötések száma az elmúlt néhány év alatt. Tudja-e, hogy hány százalékkal?

A) 3 %-kal
B) 10 %-kal
C) 30 %-kal

2. „Mérhető-e a boldogság? – a legújabb kutatások szerint? Erről szól az SZTE-TIK szabadegyetem mindenki előtt nyitott előadása február 15-én szerdán. Kérdésünk: ki lesz az előadó?

A) Dr. Mihalec Gábor
B) Prof. Tringer László
C) Dr. Papp Miklós

3. Az idén is nagy élményekben, sőt akár nyereményekben is részesülhet az a házaspár, aki részt vesz az 5:1-ben Szóval szeress! játékban. Kérdésünk, mi a játék lényege?

A) A kapcsolat erősítése annak révén, hogy az egymás közti kommunikációban ötször annyi pozitív visszajelzést adnak egymásnak, mint negatívat.
B) Közös élményszerzés azáltal, hogy ötször annyi időt fordítanak egymásra a házastársak, mint eddig.
C) Ötször annyi figyelmet fordítanak egymásra, ezt tettekben is kifejezve.

A helyes válaszok betűjelét február 8-a, szerda éjfélig várjuk a szegedma.hujatek@gmail.com-ra. A helyes válaszokat küldők között páros mozijegyeket sorsolunk ki, amiket a Belvárosi mozi kifejezetten a Házasság Hete alkalmából vetített filmekre válthatnak be! A szerencsés nyerteseket azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Előző sztori

A magyar-orosz űrkutatási és űripari együttműködés fokozásáról határozott a kormány

Következő sztori

A fővárosi közgyűlés is elfogadta a 2024-es olimpia szegedi helyszínét