Lánczi Tamás lett a Figyelő főszerkesztője

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lánczi Tamás látja el a Figyelő főszerkesztői feladatait keddtől – tudatta a hetilap online felületén.

A közleményben, amelyet a szerkesztőség nevében Lánczi Tamás, Kamasz Melinda és Brückner Gergely írt alá, azt közölték: “a javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására”, amelyeket a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. Közölték: “a megújulás mind az online, mind a print változatot érinti”. A szerkesztőbizottság ezzel elvégezte feladatát és megbízatása lejárt – tették hozzá.

A Figyelő szerkesztősége január 26-án közölte az MTI-vel, hogy háromtagú szerkesztőbizottságot állítanak fel, a testület feladata a lap megújítása. A tájékoztatás szerint a szerkesztőbizottság elnöke Lánczi Tamás, tagjai L. Simon László és Tallai Gábor. Lánczi Tamás a Századvég Alapítvány vezető elemzője, L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő, Tallai Gábor pedig a Terror Háza Múzeum programigazgatója.

Default thumbnail
Előző sztori

Bibó István életét és munkásságát mutatja be az SZTE Klebelsberg Könyvtár kiállítása

Default thumbnail
Következő sztori

A londoni parlament még az EP előtt szavazhat a Brexit-megállapodásról

Legutóbbi hasonló cikkek