Kultúra

Kisbaba-jóga, farsangi készülődés és árvíz a Somogyi-könyvtárban

Kisbaba-jóga, farsangi készülődés és árvíz a Somogyi-könyvtárban

2017. február 15., szerda
Kisbaba-jóga, farsangi készülődés és árvíz a Somogyi-könyvtárban
somogyi_konyvtar01kf

A BabaKuckó jógával, az Agóra Gyermekkuckó farsangi készülődéssel, a Somogyi-könyvtár pedig a Nagy Árvíz-korabeli lapokkal várja az érdeklődőket.

„Kisbaba-jóga” a BabaKuckóban

Február 17. (péntek), 10 óra – Agóra Gyermekkuckó (Szeged, Kálvária sgt. 23., Szent-Györgyi Albert Agóra, földszint)

„Jógázzunk együtt kisbabánkkal, hisz együtt mozogni jó!” – javasolja az édesanyáknak

Isaszegi Katalin

masszázs- és mozgásterapeuta, babás jóga- és kismamajóga-oktató. A program február 17-én, pénteken 10 órakor kezdődik a Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó BabaKuckójában (Szeged, Kálvária sgt. 23., Szent-Györgyi Albert Agóra, földszint).

Farsangi készülődés a Gyermekkuckóban

Február 21. (kedd), 15–18 óra – Agóra Gyermekkuckó (Szeged, Kálvária sgt. 23., Szent-Györgyi Albert Agóra, földszint)

Itt a farsang, áll a bál... Farsangi versek, történetek, népszokások címmel, óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló interaktív foglalkozás lesz a Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckójában (Szeged, Kálvária sgt. 23., Szent-Györgyi Albert Agóra, földszint). A program február 21-én, kedden 15–18 óráig tart.

Híradás a Nagy Árvízről – korabeli lapok Szeged pusztulásáról

Február 23-tól március 15-ig – földszint, aula

A szegedi Nagy Árvíz 1879-ben címmel kamarakiállítás nyílik a Somogyi-könyvtár aulájában. A tárlat korabeli napilapok és folyóiratok híradásainak tükrében eleveníti föl a Szegedet 1879. március 12-ére virradó éjszaka hullámsírba döntő katasztrófa eseményeit. A bibliotéka fotó-, könyv- és folyóirat-állományából válogatott tárlat február 23-tól március 15-ig tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.